0
Uncategorized

No. 0506 – FINDERSKEEPERS … mine favoritter

Den kommende weekend er der igen FINDERSKEEPERS i København med gode muligheder for at gøre spændende kup indenfor mode og kunst.

Jeg deltager ikke denne gang af den simple årsag, at jeg ikke ar været produktiv hele vinteren og derfor ikke mente, jeg kunne blive klar til markedet. Jeg nød ellers godt af den respons, jeg fik ved Christmas Edition og håber da også at kunne deltage igen til efteråret eller jul.

Her er nogle af de navne og brands, som jeg gerne vil besøge, hvis jeg når at kigge forbi i weekenden.

Jeg besøgte for nylig Workshop på Islands Brygge og så disse skønne puder. Maria Louise som laver puderne er også på Finders Keepers og et besøg værd!

Højt på min liste står Thomine & art Fellow med sine naivistiske, dog sensuelle piger.

Jeg fremhævede også Nina Meldgaard sidste gang, men det er bare fordi hendes keramik er så fint, at jeg endnu engang er nødt til at have det på listen.
Jeg er vild med smykkerne fra KANT, som designes af dygtige Sabine Rahbek. der altså også gæster FINDERSKEEPERS

PAPPENHEIMER – kender det ikke, derfor vil jeg gerne stikke næsen forbi. Posteren her tiltaler mig BIG TIME!

Nogen der skal med? Tjek facebooksiden her for nærmere information.

English recap: This weekend once again you can visit FINDERSKEEPERS and find art and fashion at good prices. These are my favorites that I hope to take a look at, if I can manage to get there. I am not participating with my products this time, since I havent really been producing this winther. Maybe I´ll be able to go again in the fall… this time I just hope to be a guest. Are you going as well? For more information (in danish though) check out this facebookpage.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Ditte
  2. april 2013 kl 18:44

  Søde ting du har fundet. Skal helt sikkert også kigge lidt nærmere på Nina Meldgaards skåle. Kender du plakatmageriet KLAM? De kommer også på finderskeepers med flotte bykort over københavn 🙂

  http://kreativdagbog.blogspot.dk/2013/03/city-of-words.html

 • Reply
  Kristina Mark
  15. september 2013 kl 23:16

  Ved du hvor man kan købe Thomine & Art Fellow billederne?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.