Udgivet i 5 kommentarer

No. 0507 – Et sidste farvel til en skønhed

Fik den skønneste køletaske til min fødselsdag sidste år. Vi har brugt den… mange gange. Den har været på stranden, på biltur til Italien, i zoo og været en populær genstand for pigernes legeudflugter her hjemme stuen.

For noget tid siden opdagede vi uheldigvis en glemt madpakke, som mildest talt ikke var frisk, og selvom jeg har prøvet med Rodalon og alle mulige andre smartheder, så må jeg erkende mit tab. Jeg magter ikke tanken om selv at være skyld i det, for jeg er så ked af, at den ikke længere er blandt os.

Derfor kaster jeg med iver skylden på min kæreste, som jo er ret konservativ og bestemt aldrig har elsket køletaskens smukke ydre. 🙂

Lad os ære dens skønhed med en sidste forevigelse.

English recap: This cooler I got last year for my birthday. Its an oldie but it was really well kept and I just loved it. We used it a lot when on trips, but also the girls used it to play picnicsin our house. Unfortunately (very unfortunate!) we found a lunch that was forgotten and very far from being fresh, so now my loved cooler is no longer among us. I tried everything to save it, but no luck. Since I can´t bear the loss I only have one solution – that is to blame my conservative boyfriend, who never loved the beautiful bag. Lets say our goodbyes to a beauty one last time 🙂

5 tanker om “No. 0507 – Et sidste farvel til en skønhed

  1. R.I.P. Skønne køletaske 🙁

  2. Kondolerer.. Skal den der har glemt madpakken så ikke ud & finde en ny, som man måske kan elske lige så højt?

  3. Jeg tror du har ret. Han lagde madpakken deri, for at slippe af med tasken… ; )
    Var det en gammel køletaske eller en nyproduceret?

  4. I er så søde alle sammen. Tænk den står stadig på badeværelset. Jeg kan ikke få mig selv til at ekspedere den ud, selvom slaget ER tabt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.