Udgivet i 3 kommentarer

No. 0509 – Pastel / Basis / Kontrast… mine ønsker

I mandags delte jeg tips og inspiration til at bringe pastellerne ind i boligindretningen på en gennemført og rolig måde. Hvis du ikke så indlægget, kan du se det her.

Jeg lovede at vise jer, hvad der aktuelt står på min ønskeseddel, som vil forstærke farvetemaerne her hjemme hos mig. Jeg har været lidt omkring og lige nu ser mine ønsker ud som følger…

Først de pastelfarvede

1. Tæppe fra HAY / 2. Ferskenfrisk vase fra Finnsdottir / 3. Pude fra Place de Bleu / 4. Grydelapper fra Oyoy / 5. Opbevaring fra HAY / 6. Mobile fra Artenica / 7. Poster fra Nynne Rosenvinge

Basis og kontrast

 

1. Snowpuppe fra Moth / 2. Lavasten fra MAde a Mano / Flip Mirror fra Normann Copenhagen / 4. Bogstøtte hund fra Zuno / 5. Tablo fra Normann Copenhagen / 6. Lysestage fra HAY market / 7. Pude fra H&M Home / 8. Lean table lamp fra Orsjö Belsyning

Jeg elsker Nynne Rosenvinges print, som gør sig godt alene på en væg eller i selskab af såvel andre grafiske værker eller lyse malerier. Vasen fra Finnsdottir har jeg i en lidt mindre sort og jeg synes de to ville være fine at lave et stilleben med, stående på f.eks. lavastenen fra Made a Mano og stagen fra HAY market.

Jeg er stadig ved at indrette vores kontorhjørne i stuen og til formålet mangler jeg stringent men funktionel opbevaring, smuk og effektiv belysning og en dekorativ bogstøtte.

Er i øvrigt meget begejstret for H&M home puden, som ville gøre sig godt både i stuen, på børneværelset eller i soveværelset. Flip spejlet fra Normann skulle bo i den dybe vindueskarm i soveværelset. Bakken er jo genial til at have lidt makeup og smykker liggende og det ville give det perfekte dagslys at stå der og lægge sidste hånd på masken.

Køkkenet har vi egentlig ikke så meget fokus på for tiden, men vi mangler nogle grydelapper og der synes jeg bedst om dem fra Oyoy lige for tiden.

English recap: Some days ago I showed you some pastel interiors and gave tips to decorate this way. These are some moodboards that show my wishlist in the palette of colors, that support the pastel look still balanced by a light basis and some contrasts.

3 tanker om “No. 0509 – Pastel / Basis / Kontrast… mine ønsker

  1. Fine kollasjer!

    Den fine plakaten jeg vant hos deg har kommet i posten nå. Tusen takk! 🙂

    Ha en fin torsdag!

  2. Teh first one is perrrfect. 🙂

  3. Smukke smukke ting. De fleste af tingene kunne sagtens komme på min ønskeliste – hvis de ikke alerede er der. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.