Udgivet i 4 kommentarer

No. 0510 – Opdatering af spisestuens stole

Jeg håber ikke, I er blevet trætte af at læse om mine spisestuestole endnu? Jeg overvejer fortsat det rosa uld, som jeg synes giver et virkelig fint udtryk… dog havde flere fat i en god pointe, da jeg for nylig spurgte på Instagram til erfaringer. Bl.a. at jeans smitter af og stoffet hurtigt bliver nulret.

Nu er jeg selv ret glad for sprattrykket og så slog det mig, at jeg jo kunne købe noget hvid møbelstof og lave farvesprat til stolene… mon det vil blive lidt for vildt?

Tror simpelthen jeg er nødt til at undersøge om jeg kan trykke ordentligt på noget møbelstof og få det til at holde til så mange numser.
Jeg lavede for længe siden dette indlæg, hvor jeg havde retouched et billed, så man kunne se flere farveforslag.
English recap: I´ve been going on for a long time about the chairs at our diningroomtable. The need new fabric and I´m concidering some rose wool that just doesn´t seem to be a good idea – not very practical anyway. Maybe I should just print my paintstains on some furniturefabric instead. Do you think it´s gonna be to wild? In this old post I retouched a picture to show some different colors possible.

4 tanker om “No. 0510 – Opdatering af spisestuens stole

 1. Synes det kunne være flot med lyserød/ gammelrosa med splatterfarver, så kan de rigtige splattere heller ikke ses (;D

  KH bedstemorkaren

 2. Jeg synes det lyserøde er såå fint… Skal selv have ombetrukket en i lyserød til mit krea-hjørne.

  Jeg fik ikke lov at manden til at lave det nummer ved spisebordet, så der er de 8 stole istedet betrukket med sort læder og malet i 4 forskellige blå farver, efter inspiration af de farvede Y-stole
  Det giver et rigtig fint udtryk…

  Mvh. Sannah

  Instragram: sannahjensen

 3. Jag ska också klä om sitsarna på teakstolar till min matplats! Blev inspirerad av dina bilder att köra med olika färger:) det skulle bli läckert! Kanske någon grå eller svart och några i pastellfärg.

  Kram Tippbritta

 4. Tak for input. Er rigtig bange for en løsning, der viser sig kun at være pæn i kort tid, men ingen tvivl om at begge løsninger ville se godt ud, i hvert fald den første tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.