Udgivet i 13 kommentarer

No. 0511 – Hvorfor kan jeg ikke kommentere??

Efter selv at have flyttet over på bloglovin og læse alle andre blogs der igennem, så oplever jeg en træls udfordring ved, at jeg ikke kan kommentere. Er der andre, der har samme udfordring?

Håber der er nogen derude, som kan dele et trick med mig, for det er lidt ærgerligt for mig, at jeg ikke kan tilkendegive min aktivitet hos jer andre, når jeg selv værdsætter aktiviteten herinde. Når jeg tænker på, hvilken motivation det er for mig at høre fra mine læsere, så ærgrer det mig enormt, at jeg ikke kan give det tilbage, der hvor jeg selv følger med. Så… HJÆLP!!?

Går i øvrigt og overvejer mulighederne i forhold til at flytte bloggen fra blogspot og over på wordpress, evt. via eget domæne, så jeg har mulighed for at samle shoppen og bloggen til samme site. Synes det seneste år har været fyldt med mærkværdige udfordringer hos blogger, som f.eks. en lang periode uden mulighed for at uploade billeder eller da jeg oplevede at min blog visuelt lignede Jerusalems ødelæggelse uden forklaring.

Jeg er dog lidt skeptisk i forhold til at sikre, at I fortsat får besked om indlæg med videre og var det hele igennem sidste år, hvor jeg skiftede navn på bloggen. Ved ikke helt om jeg har mod på alle de udfordringer igen, som det bragte med sig. Måske der findes en smart løsning 🙂 Hvis nogle af jer har erfaringer hermed hører jeg RIGTIG gerne fra jer.

English recap: I´m thinking about moving theblog to a domain and switching to wordpress. Also I am having difficulties with bloglovin since I am not able to comment anywhere. It´s getting to me since I really appreciate the comments in here and I want to be able to show my activity at the blogs that I follow. Any tricks or answers on that one?

13 tanker om “No. 0511 – Hvorfor kan jeg ikke kommentere??

 1. Jeg oplever det samme, og er har ikke set anden udvej, end at åbne indlægget i safari (på iphonen er der et lille ikon i øverste højre hjørne, hvor den mulighed popper op, hvis man markerer). Går ud fra du vælger “view original post” og dermed får problemet?!

  1. Jep det er præcis det der sker… en anden træls ting er, at man ikke kan pin´e på Pinterest fordi det linker tilbage til bloglovin og ikke til selve bloggen, øv altså! Må prøve det der safari-trick 🙂

 2. Jeg kan ikke hjælpe med hvorfor du ikke kan kommenterer, er det uanset om det er fra computer, iPad, smartphone eller hvad du nu bruger?

  Mht at flytte blog læste jeg forleden et indlæg hos Artsy Fartsy om at man på bloglovin godt kan tage sine læsere med til en ny blog, smart! http://blog.natazcha.dk/bloglovin-3/

 3. Jeg kan ikke hjælpe dig med svar på det med kommentarerne… Men jeg kan varmt anbefale at WordPress på eget domæne. Jeg har brugt wordpress i mange år og er vild glad for det. Skulle du overveje et skift, vil jeg anbefale unoeuro som host.

 4. Ai, hvor irriterende! Jeg ved ikke lige hvordan det kan løses, men øv altså!!!

 5. Jeg har heller ingen problemer med at kommentere under indlæg via bloglovin. Med hensyn til at skrifte over til wordpress synes jeg personligt at der ikke er så mange muligheder for at lave sit personligeudseende på ens blog, og derfor har jeg valgt blogger. Har dog til tider haft problemer med overførselse af billeder, hvilket jeg heldigvis ikke har mere. Men er spændt på at se, hvad du vælger.

 6. Jeg har lige flyttet min blog over til bloggers delight. Det gav selvfølgelig lidt udfordringer, og de første dage kunne man ikke linke til min indlæg….
  Men nu er der styr på det, og jeg er glad for den nye blog 🙂
  Mht. Bloglovin sender du dem blot en mail om at de har flyttet blogen, og så flytter de læserne med derover 🙂

 7. Jeg ved at Badelma Badutski lige har gjort det med succes :-). Men ved intet om det selv – går med samme tanker, men tør heller ikke rigtig…

 8. Kan heller ikke hjælpe vedr. kommentarene desværre… Men jeg går i præcis samme tanker som dig vedr. wordpress og eget domæne, så hvis du får nogle gode tips så sig endelig til 🙂

 9. Jeg har nøjagtig det samme problem som dig! Kan heller ikke kommentere på iPad’en (der sker bare ikke noget) og hvis jeg endelig kan skrive noget, så lader den mig ikke logge ind med Google-konto, og teksten forsvinder bare og jeg kan starte forfra igen. Det motiverer ikke stærkt til at kommentere, hvilket jeg utroligt gerne vil. Ved heller ikke hvor løsningen er, men som det er nu fratager det ihverttilfælde lysten til at blogge.
  Forøvrigt har jeg også prøvet på Feedly og der er det nøjagtig det samme øv bøv

 10. P.S. nu har jeg sendt kommentar fra computeren og lige set at at du har en af disse koder på hvor man skal indgive tal og bogstaver……det er faktisk ret irriterende på en iPad, for når man vil ingive dem rutsjer de opad og man kan ikke se tal og indtastningsfeld samtidig.
  Måske der er andre der kender det.

 11. “HVORFOR KAN JEG IKKE KOMMENTERE??
  APRIL 6, 2013
  Efter selv at have flyttet over på bloglovin og læse alle andre blogs der igennem, så oplever jeg en træls udfordring ved, at jeg ikke kan kommentere. Er der andre, der har samme udfordring?”

  Hej nu kan jeg se at dette indlæg er fra 2013, men undre om du fik det løst! da jeg har samme problem med at jeg ikke kan kommentere på andres blog :-/ Dette er det eneste opslag jeg har kunne finde vedr. problemet.

  1. Hej Sus – jeg gav op, holdt simpelthen op med at prøve – vil dog sige at når jeg i ny og næ lægger en kommentar hos nogen nu, lykkes det mig fint. Men ikke fordi jeg har “fikset” det selv desværre – beklager at jeg ikke kan være mere behjælpelig. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.