Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0512 – Nye sleeves endelig parat

Jep, så er de første skønheder til tablet eller Ipad blevet klar til shoppen. Klog af skade, har jeg gjort dem mere rummelige denne gang og der bør endda være plads til tastaturet, hvis man bruger den slags også. Målene kan du se på annoncen lige her.

Farvekombien, som je viste jer her, skal nok komme, men jeg er desværre løbet tør for neongul og skal liiiige finde tiden til at få det indkøbt 🙂

English recap: Finlly I´m done with my first sleeves for tablet or Ipad. Find it in the Etzy shop right here. The colorcombination I showed you earlier on is coming at a time also, but unfortunately I have run out of neon yellow for the time being.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.