Udgivet i 16 kommentarer

No. 0513 – Reportage fra FINDERSKEEPERS

I går stak jeg forbi Korsgadehallens Designermarked og jeg gik ikke skuffet derfra. Jeg bliver så utrolig stolt over talentmassen i vores land, når jeg ser så meget skønt samlet på ét sted.

Der var vildt mange mennesker, selvom jeg først ankom ved 14 tiden og derfor tog det også lang tid at komme omkring alle stande. Billederne blev som de kunne blive med halbelysning og menneskehob, men I kan sagtens fornemme talentet bag dem, jeg viser jer her.

Keramik fra Gry Fager, som kan besøges lige her

Københavnerplakater fra Kortkartellet. Blev glad for at se an “Amager”, som jeg endnu ikke har fundet fra andre. Besøg dem lige her
Illustrationer fra Thomine Art Fellow, som jeg holder lidt øje med. Det er ikke det hele, der fanger mig, men enkelte fanger mig 100%. Besøg kunstneren bag lige her
HELLE-GREJ laver de skønneste æg i porcelæn – besøg hende her
Kuglepenstegninger af Nanna Asmussen. Imponerende detaljer. Besøg hende her
Mere porcelæn fra HELLE-GREJ. Hun kalder dem “Kokasser fra Amager Fælled” 🙂  
Jeg faldt pladask for alt på Sabine Marks stand. Øreringene og halskæderne her blev dagens favorit for mig. Besøg hende her
Udskæringer i karton og antikke rammer fra Nanna Asmussen
Skønne plakater i tøsede farver fra No. 17. Den koralfarvede linedanser var populær og derfor udsolgt. Besøg dem her
Tasker og punge dybbet i latex af Trine Ostenfeldt & Mette Mousten. Billedet yder ingen retfærdighed til den virkelige vare, som var sofistikeret og lækker. Besøg dem her og her
Collage illustrationer af Louise Huus, som kan besøges lige her
Posters fra Waaitt i skønne farver og simple udtryk. Kan besøges her
Mere keramik fra Gry Fager
Serigrafiposters fra My Buemann med hendes skønne betuttede væsner. Besøg My lige her

Det er blot et udpluk, da der var maaange mange flere, som jeg forelskede mig i. Især smykkekunstnere og illustratorer synes jeg, der er kommet flere af.

Hvis du har mulighed for at besøge FINDERSKEEPERS i dag, så kan det klart anbefales. De er der til kl. 17.00 🙂

English recap: These are some of my favorites from a Designermarket I visited yesterday. 

16 tanker om “No. 0513 – Reportage fra FINDERSKEEPERS

 1. Ej en masse skønne ting! Var det ikke svært at holde sig i skindet? Det er super fedt, at der er så meget opbakning til de her markeder med kunsthåndværk.

  1. JO! Men jeg holdt mig faktisk (desværre kunne man sige!) i skindet, da jeg ikke kunne blive enig med mig selv om, hvad der skulle med hjem. Vi har for meget til vores vægge pt. og det var primært print og posters, som jeg var ved at købe…

 2. Årh for en masse lækkert! Sådan et indlæg får mig VIRKELIG til at savne at bo i København 🙂

  1. Det kan jeg godt forstå, du gør – jeg ville ikke kunne undvære byen 🙂

 3. Så mye fint du hadde å vise 🙂
  Mange flinke folk, inspirerende !!

 4. Jeg håber virkelig, jeg kan komme afsted næste gang. Det er dejligt, når man kan gå hjem med hovedet fuld af positive indtryk og ny inspiration.
  Jeg har selv kig på Thomines tryk, men har også blandede følelser omkring flere af værkerne. Jeg har dog bestilt et tryk, som jeg glæder mig til at få rammet ind og vise frem:)

  1. Det glæder jeg mig virkelig til at se – ikke mindst om det er nogen lunde de samme, vi falder for 🙂

 5. Det ser vildt lækkert ud, vi får forhåbentlig også set dine køb :o)

  1. Hi hi, jeg købte ikke noget. Havde et stramt budget på max 250 og kun hvis jeg faldt pladask. Der var mange ting, jeg gerne ville have, men jeg kunne ikke beslutte hvad, så jeg endte med at vælge det hele fra 🙂

 6. Flotte billeder du har fået taget. Jeg var af sted i formiddags, og det var SÅ lækkert og inspirerende 🙂 Måtte dog have lidt med hjem som kommer på en af de nærmeste dage…

  1. Spændende, jeg glæder mig til at se, hvad du fik med 🙂

 7. Nøj hvor ser det lækkert ud!! Jeg kom ikke afsted da min hjerne ikke lige kunne koordinere måske grædende baby med mange mennesker og langt hjem til Amager 😉 Men uhhh hvor jeg glæder mig til julemarkedet og håber på selv at være sælgende til den tid!!

  1. Det skal du helt sikkert gøre, det er oplagt for dig at stå derude med dine print 🙂

 8. Jeg var helt tilfældigt i København i weekenden og nåede også forbi Korsgadehallen lørdag. Jeg KUNNE have købt SÅ meget, men endte med kun at slæbe visitkort med hjem. Jeg trængte til først at have en plan med, hvad jeg skulle bruge hvor i huset. Men det var skønt med så mange flotte ting og en masse inspiration. Hende jeg var derinde sammen med købte en del, bl.a. et stort print af Thomine, som jeg også syntes var fantastisk.

 9. Åh suk jeg er helt skør med no-17 sagerne. De er simpelthen for skønne. Tror nok lige der kom et ønske til på fødselsdagssedlen ;-). Tak for inspirationen, når nu man bor i Jylland, er det godt, at der er nogen som opsnapper de fede nyheder, der er rundt omkring :-).

 10. Hvor er de fine de københavnerplakater- er især vild med Amagerplakaten, den skal vist hjem og på hos mig her på Amager :). Må jeg spørge om du bor på Amager, er bare nysgerrig, da det ikke er særlig tit at Amager bliver positivt fremhævet.
  Og tak for dine skønne blog og IG som jeg følger med fornøjelse.

  Kh. Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.