Udgivet i 5 kommentarer

No. 0514 – Ferm Livings cuttingboard

Jeg starter lige med en tak til jer, der kommenterede på mit indlæg om ikke at kunne kommentere via bloglovin samt at flytte bloggen. Jeres input giver stof til eftertanke i relation til, hvad min endelige beslutning bliver, så jeg researcher lige lidt mere. Mht. at kommentere, så benytter jeg muligheden for at kommentere via blogger indtil videre, men er jo nødt til at finde ud af en langsigtet løsning, hvis jeg vil fortsætte med at kunne give lyd fra mig hos jer andre.

Nå men i dagens indlæg, vil jeg vise jer mit smukke nye skærebræt. Jeg er så glad for det, fordi det skaber god kontrast til de andre skærebrætter og til tapetet.

Skærebrættet er let og elegant og jeg turde næsten ikke tage det i brug, fordi det virker så skrøbeligt. Dog har jeg konstateret at skæremærker (eller skal jeg kalde dem små ridser) forsvinder igen, når brættet vaskes. For selvfølgelig har jeg da taget det i brug…

Tapetet er fundet på Trendsales / Skærebræt bagest er gammelt / Grafisk skærebræt ‘Cuttingboard’ fra Ferm Living / Skærebræt udformet som hus fra Ferm Living / Knivblok fra Normann Copenhagen / Knive fra Global
Foto og styling: Dorte Bak

Jeg er blevet inviteret til at være i ekspertpanelet hos Lime din bolig, som sælger lækre, kendte brands til indretningen af det moderne hjem. Som paneldeltager skal jeg anmelde udvalgte produkter ærligt, således shoppens kunder har mulighed for at nærstudere nogle af shoppens produkter yderligere, inden de køber. Det er i denne forbindelse, at jeg har modtaget skærebrættet fra Ferm Living, som jeg sagtens kunne finde på at købe flere af. Der er bl.a. nogle andre flotte farvekombinationer, hvis man ikke lige er til rosa og sort, som jeg har valgt.

Jeg er vild med det grafiske mønster og i serien fås også puder og bakker med samme mønster, uhm lækkert for øjet!

English recap: I was asked to test a cuttingboard from Ferm Living since I have become a member of the expertpanel at Lime din bolig, a great webshop selling interior with quality. The cuttingboard looks fragile but is in fact quite strog in use. I made cutting marks in it the first time in use and was all sad, but while washing the board the marks disappeared. 

5 tanker om “No. 0514 – Ferm Livings cuttingboard

  1. Jeg er simpelthen også bare helt vildt med det grafiske design – det er helt svært at bestemme sig om bakken eller skærebrættet (eller begge !!!) skal hjem til os og bo:)

  2. Jeg burde også udskifte vores skærebrætter til lidt pænere modeller, da de er nødt til at stå fremme. De her pynter en hel del mere. 🙂

  3. Fedt grafisk look – og hvad angår ridserne, så er det da bare et råt look der viser at tingene bliver brugt 😉 Tak for inspiration!

  4. Sikke et lækkert panel du er blevet en del af :o) De er meget smukke, har kigget på bakken et par gange.

  5. Tænkte straks, at dette måtte være den perfekte gaveidé til en god veninde – men nøj, hvor blev jeg skuffet over skærebrættets størrelse!! Så sådan et får hun altså ikke alligevel.
    Men tak for en super flot og inspirerende blog!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.