Udgivet i 8 kommentarer

No. 0522 – En (don´t) DIY

Det er ikke altid, at de kreative ideer føres ud i livet med succes, og denne går jeg lige og grubler over.

Jeg har en halskæde, som jeg har været ret glad for. Den er ikke værdifuld eller ægte noget som helst, men en halskæde fra H&M. Men jeg er glad for den og blev derfor også ærgerlig, da Freja for nylig flåede den fra hinanden.

Jeg havde lige lavet dette indlæg, med sløjfer fra modeugen, så jeg tænkte straks, at jeg kunne konvertere halskæden med et satinbånd.

Men men men. Der sidder lidt “kæde” i den ene ende af røret, så jeg kan ikke føre båndet igennem uden udfordringer. Har nu prøvet med tynd ståltråd, som jeg ville bruge til at hive båndet igennem, men ståltråden var ikke stærk nok og knækkede. Øv altså… jeg giver ikke op, det skal lykkes. Nogen smarte ideer derude?

English recap: My necklace from H&M broke so I thought I would fix it with inspiration from the fashionweeks many bows that I wrote about in this post. Its a tricky business and I still haven´t succeeded, but I won´t give up.

8 tanker om “No. 0522 – En (don´t) DIY

 1. Jeg har måske en ide, der kan få det ståltråd til at virke, hvis det er fordi silkebåndet er for kraftigt og ståltråden derfor knækker. Hvis du kan få ført et stykke dobbelt sytråd igennem ved hjælpe af stråltråden, kan du derefter stikke silkebåndet igennem sytråden og trække det med den modsatte vej. måske sytråden bedre kan holde? Hvis du finder en lidt kraftig tråd.

  Det er lidt en slags hjemmelavet nåletråder, måske billedet her kan hjælpe?
  http://2.bp.blogspot.com/-7EX66uIzOhI/UUxzJKI14wI/AAAAAAAAKzk/WOO483KAZ-c/s640/h%25C3%25A6klet+barnevognsk%25C3%25A6de3.jpg

  Glæder mig til at se om du finder ud af det! Det er jo ikke prisen der afgør om en ting er værdifuld..

 2. Desværre, men jeg kan se det for mig med sort satinbånd, tror det bliver så flot!

 3. Hvorfor limer du ikke bare kæden fast igen?
  Hvis du nu helst vil have silkebånd i, kunne man så putte det i et sugerør og fører det igennem “rør vedhænget”?

 4. Tykkere ståltråd?

 5. Jeg hopper også på Lailas kommentar.. Kan du ikke bare lime kæden ned i røret igen med den god gamle Super Glue? Ellers kan et stykke læder måske komme igennem? -Kunne også se rigtig fint ud 🙂 Håber du finder en lækker løsning 😉
  God søndag

 6. Du kan da også lime silkebåndet i begge rørender, det behøver vel ikke kunne bevæge sig “guldstykket”? Vh Mette

 7. Hej Dorthe. Øv bøv træls når unger får fat i ens ting og ødelægger det:/
  Men de har en i hm næsten magen til denne. Så køb en ny, hvis du ikk får det andet til at virke. El fed ide og flot:)

 8. Super fine og gode råd, jeg er lige gået i tænkeboks. Sjovt at I foreslår blot at købe en ny, for ja… det kunne jeg jo bare. Mit hoved er bare så låst på ikke at smide den ud, vis den kan gøre flot og anderledes … fjollet, jeg ved det godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.