Udgivet i 2 kommentarer

No. 0523 – Til pressedag hos DAY BIRGER et MIKKELSEN

I torsdags var jeg inviteret til pressedag hos DAY BIRGER et MIKKELSEN, som viste deres efterås/vinterkollektion frem. Jeg var naturligvis primært interesseret i at se interiørartiklerne, som kendes for deres etniske strejf og altid rene materialer som hør/bomuld, uld og silke. Dog kunne jeg ikke dy mig for også at snuse til tøj og accessories også. Der var flere ting, som jeg gerne havde hapset med hjem, bl.a. en angorakappe og et blå velour herresko.

Tilbage til interiøret, som byderpå nye variationer af indiske puder med pailetter og metaltråd, helt som det forventes af DAY home, men personligt var jeg også glad for at se, at Marianne Brandi har trukket lidt mere rette linjer ind i kollektionen, selvom den stadig er tro mod DAYs signatur. De grafiske sorte og hvide puder har en blød kant, idet mønsteret er broderet med uldtråd. Det giver et virkelig fint udtryk, som jeg er ret vild med.

Det var en stor ære at hilse på Marianne Brandi og sludre med hende om design, bæredygtighed og inspiration. Her får I skønne billeder fra min dag i Orangeriet, København.

 

English recap: Thursday I was invitede to the DAY BIRGER et MIKKELSEN Press Day for their A/W 13 Collection. I was mainly there to see the interiorproducts, but the fashionline also caught my interest for a moment. I love the new more graphic line Marianne Brandi har put into the DAY home collection this time though it´s still true to the DAY signature as it should be. The pics are from a lovely day at Orangeriet in Copenhagen and it was a great honor for me to talk to Marianne Brandi about design, sustainability and inspiration.

2 tanker om “No. 0523 – Til pressedag hos DAY BIRGER et MIKKELSEN

  1. Super lækre sko!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.