No. 0525 – Inspiration til en bar væg

Vi er ved at nå et punkt herhjemme, hvor der ikke kan blive plads til ret meget mere på væggene. Det er ret ærgerligt, når man nu har en ganske veludviklet svaghed for print og illustrationer. Selvom jeg ikke kan gøre brug af mine egne shopping tips denne gang, så kan jeg med glæde dele ud af dem og måske en læser eller to, kan få inspiration til lige det, der mangler.

1. Jason Munn / 2. Thomine Art Fellow / 3. / Seventy Tree / 4. Kortkartellet.dkwww.kortkartellet.dk / 5. Jason Munn
6. Sofie Jensen / 7. Camilla Bendix / 8. Lene Nørgaard

9. Stina Spadaro / 10. Camilla Bendix / 11. Bungalow 5 / 12.Philip Low / 13. Stina Spadaro / 14. Sailing Home

Jeg håber, I kan lide udvalget og jeg håber, jeg har fanget alle de rigtige navne og links. Nogle er lidt vanskelige at være helt sikker på, da jeg finder meget inspiration på Pinterest, hvor kilden ikke altid er lige at finde – hvis ikke, så giv mig endelig besked

English recap: I have a tendensy to fall head over heals for illustrations, posters etc. but my walls are at the moment full, so I have to just share some treasures with you all. Maybe somebody out there can be inspired? Hope all the names and links are correct, otherwise, please let me know

madplan
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 16. april 2013 / 10:26

  Åh hvor har du fundet mange flotte og anderledes illustrationer. Har selv en stor svaghed for alt hvad der hedder illustrationer og prints og har samtidig en stor stue, hvor jeg altid kan finde plads til endnu en. Tak for lidt ny inspiration, og forresten tak for en super blog. God dag.

 2. Louise
  18. april 2013 / 20:04

  Hvor er det bare nogen fine plakater/illustrationer – hvor har du fundet den der hedder Sailing Home?

  • 19. april 2013 / 5:46

   Den er så skøn! Faldt over den på Pinterest og har researchet for at finde frem til hvem der laver den. Der ligger et link hvis du trykker på Sailing Home 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.