Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0526 – Vinderen er…

Jeg har lukket øjnene og trukket en vinder… der var flere af jer, der havde dobbelt op på lodderne for at dele og like på facebook.

Jeg bliver varm om hjertet og tror det er skæbnen at netop dette navn blev trukket, for vinderen skrev:

“Wow, smuk grafik forklædt som pude! Den ville jeg give til min kære veninde, som er i gang med at bestige nogle mentale bjerge – og hun fortjener den som en reminder om, at hun kan!”

Vinderen er Anne Abildgaard Olesen, som jeg gerne hører fra i en mail (by.bak@hotmail.com) med adresse.

Stort tillykke 🙂

Jeg er glad for alle jeres kommentarer, søde ord og likes og selvom jeg ikke kan gøre jer alle til vindere, så kan jeg i hvert fald sige tak! Lige nu har I – for sidste gang i et stykke tid – mulighed for at vinde en af mine puder i en give away hos Cecilie. Tag og kig forbi her.

English recap: The winner of the facebook contest is Anne Abildgaard Olesen but I want to thank everyone for participating, sharing and liking. It meens a lot! You can win once again but also for the last time in a while if you visit Cecilie right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.