Udgivet i 8 kommentarer

No. 0530 – Ny farve på en elsket sag

Jeg er ikke sikker på, jeg nogen sinde skiller mig af med den hyldeting fra Ikea og jeg har da også været virkelig glad for den lyserøde farve i lang tid. Nu synes jeg dog, at jeg trænger til lidt fornyelse og når jeg nu er så vild med farven, som jeg også har brug til tidsskriftsholdere og de geometrisk malede låg, så kunne jeg jo lige så godt male hylden i den.

Jeg knipsede et par billeder fra hjørnet i soveværelset og jeg bliver helt ramt af sommerstemning.

Farven er lyseblå, tæt på grå faktisk og hedder Kildespring. Den er fra Dyrups.

Der har været så mange kommentarer og spørgsmål til hylden og dens lyserøde farve, så jeg håber ikke, der er nogle derude, som bliver skuffede ved synet af en ny og mere dæmpet farve.

Jeg drømmer om at spraymale den gule lampe, men har ingen erfaring med den slags. Måske nogle af jer, kan give tips eller råd til valg af mærke og arbejdsgang?

English recap: I painted the pink drawer into a very light blue and I love it. Now I just want to spray paint the yellow lamp too. do you have experience with such a task? If so, please share tips and pointers.

8 tanker om “No. 0530 – Ny farve på en elsket sag

 1. Ja, de billeder er virkelig sommerlige. Jeg vil følge spændt med, om der er nogle råd til spraymaling af lampe, da jeg selv har en gammel ball-lampe liggende.

 2. Jeg synes stadig det ser smukt ud. 🙂

  Hvis jeg husker rigtigt, så har Julia Runge vist nok nogle anbefalinger ift. at spraymale. Prøv at Google dig lidt frem. 🙂

 3. Hvad er det for noget lækkert stof, som hænger ud af kurven??

  Jeg spurgte dig tidligere om der var nyt i sagen med underskriftindsamlingen, til genproduktion af hylden, men kan selvfølgelig ikke finde det indlæg jeg skrev under… nu blev lige mindet om det igen….

  Derfor spørger jeg lige igen, om du sendte det videre og om du ved noget?

  : )

 4. Åh den lyserøde var så fin, men den blålige farver står jo også perfekt til det orange – dejligt at det er så nemt at skifte look :o)

 5. Venter spændt på dit svar ; )

  1. Godt du rykker! Kan ikke følge med på kommentarerne altid. Jeg er helt rød om ørerne, men har endnu ikke fået skrevet til Ikea. Jeg mistede modet lidt, da flere understregede at Ikea aldrig var modtagelig for den slags, men efterfølgende og igen på det seneste, er der virkelig mange som har skrevet, spurgt… som du 🙂 Så nu gør jeg det og så må vi se, hvad det vender tilbage med 🙂 Beklager det langsomme svar.

 6. Jeg har spraymalet en kugle-standerlampe, og det blev rigtig fint 🙂 Du skal bare skille lampen helt ad, give skærmen grunder og så spraye den i den ønskede farve i en god afstand, så man undgår løbere… Så ska det nok bli rigtig fint 🙂
  Hvilken farve tænker du?

  Jeg har i øvrigt osse den fine hylde fra IKEA, min er mintgrøn og blir brugt i mit krearum til alle mulige dingenoter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.