Udgivet i 14 kommentarer

No. 0539 – Legetelte til børneværelset

Her er en oversigt over legetelte og teepee´er til børneværelset – både gør-det-selv løsninger og færdige modeller, du kan købe og sætte op.

Jeg søger med lys og lygte efter det perfekte legetelt eller teepee til pigernes værelse. Det skal være smukt at se på, fleksibelt og nemt at fjerne, når der ikke leges, og så skal det kunne rumme begge pigerne. Jeg har googlet, været på Pinterest og spurgt jer, der følger med på Facebook og her er mine bedste bud.

Legetelte 1Legeteltet er fra H&M og kom frem i 2013. Det forhandles vist ikke længere, men lignende dukker løbende op og til en meget fair pris.Legetelte 2Teltet her er fra Ferm Living og blevet ret populært. Det er en super løsning, at det kan klappes sammen og selvom det blot står op ad en væg og er klappes sammen, kan det indgå fint som en del af indretningen. Det har vist været lidt af en bloggerfavorit.Legetelte 3Super skøn ide og det kan du jo rimelig nemt lave selv. Jeg tror jeg ender med at lave noget i den stil, som vi kan hive frem, når humøret er til det. Du finder en DIY herLegetelte 4Nem og hurtig løsning, men bestemt ikke dumt at se på… den overvejer jeg lige. Fundet på Pinterest, så ved desværre ikke hvor den kan købes. Måske man selv kan lave den? Kilden bør være denne eksostiske webshop
Legetelte 6Skøn og dekorativ teepee – god og rummelig, men giver ikke klaustrofobi. Bonus er helt klart det æstetiske resultat. Kilden finder du her
Legetelte 8Du kan også lave den hjemmebryggede model med en pind eller snor, madras og lagenstof. Rimelig simpelt udført og stadig med mulighed for et pænt resultat. Kilden har jeg desværre ikke fundet.

Jeg er i tvivl om, hvor meget børnene reelt vil bruge sådan et telt, når det kommer til stykket, og jeg kan godt mærke, at det holder mig lidt tilbage i forhold til at investere i noget rigtig dyrt. Måske I andre har erfaringer på den konto?

Har du andre gode ideer eller eksempler, så del endelig med mig. Jeg er altid åben overfor at tilføje flere eksempler til indlægget her.

English recap: Looking for the perfect play tent for the girls. It has to be pretty, easy to remove when not in use and big enough to have room for both girls. I googled, looked at Pinterest and ask those of you following on facebook and these are my best examples.Jeg er i tvivl om, hvor meget børnene reelt vil bruge sådan et telt, når det kommer til stykket, og jeg kan godt mærke, at det holder mig lidt tilbage i forhold til at investere i noget rigtig dyrt. Måske I andre har erfaringer på den konto?

……………………….

LINKS & CREDTIS:
I hope I have tagged the right owners of the pictures, but if you´re aware of the real source of a picture please let me know.

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se masser af inspiration til børneværelset på Pinterest her

14 tanker om “No. 0539 – Legetelte til børneværelset

 1. Elsker det fra Ferm Living – det må man da selv kunne lave. Det er nu skrevet på min TODO-liste 🙂

  1. Det er jeg sikker på man kan – hvis man gider det 🙂

 2. Superfine eksempler!! dem vi har er ikke kønne… vi har et eglotelt og en teepee-ligndende et. Og jeg syntes det er godt der er faste sidder, da der ofte bliver slæbt en masse(!) med derind
  Fortsat god telt-jagt 🙂

  1. Faste sider, noteret som et brugbart input, for ja, der ryger lidt med derind 🙂

 3. Vi har planer om at købe teltet fra ferm living – det er lækkert, kan klappes sammen, og jeg tænker der også kan tages med ud på altanen og give lidt skygge til lillemanden…

  1. Ja teltet fra Ferm står nok også højest på min liste, selvom billede nr. 4 og det fra H&M også frister 🙂

 4. Teltet fra H&M, det kan jeg ikke finde online? Er det ikke på nettet? VH Anne-Line

  1. Hej Anne-Line – det er sprit nyt varesortiment, så jeg ved ikke om det er landet i butikkerne eller for så vidt om det kommer online. Det er jo desværre ikke hele sortimentet, som lander i online shoppen 🙁

 5. hvor kan man få fingre i model nr. 4?

  1. Hej Vibe Smilla. Jeg ved ikke hvor man får den, da jeg fandt den på Pinterest, men jeg forestiller mig, at den nemt kan laves selv?

 6. Vi har cirkusteltet fra IKEA, super nemt at samle og Alfred elsker det

 7. Vi har scullcave fra Hay, fedt. Nemt og hurtig at gemme væk. Dog desværre udgået:/

 8. Hvad med at spørge pigerne, hvad de synes der ser sjovt ud? 🙂

  Det kan jo nok være, at du kan finde et flot et, men måske er det ikke den, som sætter den gode leg i gang ved dem.

  Hilsen Jeanette, pædagog studerende :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.