Udgivet i 1 kommentar

No. 0540 – Et kup!

Jeg har gjort et kup – synes jeg da i hvert fald selv – da jeg var forbi Smukt Brugt på Amagerbrogade i går og erhvervede mig den skønneste lampe, to smukke brune apotekerflasker og en lille tysk keramikskål. Fik endda 50%, hvilket jeg tror gælder ugen ud – hvis du er i nærheden af Amagerbrogade, kan jeg klart anbefale at stikke næsen forbi …

English recap: I was lucky to purchase some great finding at Smukt Brugt yesterday. I absolutely love it all and at a 50% discount it made my day.

1 tanke om “No. 0540 – Et kup!

  1. Kul lampe, den likte jeg kjempegodt !!
    Og til redusert pris, det er jo topp 🙂

    Janne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.