0
Bolig

No. 0543 – Skøn kombi af teak og rene linjer

Jeg er faldet over disse skønne billeder af et helt fantastisk hjem. Jeg ved, at mange af mine læsere er vilde med teak, som jeg selv er det, og derfor falder det mig meget naturligt at dele billederne med jer. Måske nogle kunne blive inspireret?

Billederne er skudt af Morten Holtum.

Vi er i en lejlighed i København, hvor Sascha og Tue bor. Mere info og billeder kan du se på Boligmagasinets hjemmeside, hvor jeg faldt over den skønne reportage. Se mere her.

Er der nogle, der venter på shoppingtips til uderummet? Jeg arbejder på det, men har svært ved at begrænse mig… derfor tager det lidt ekstra tid.

English recap: Oh joy, this home is so pretty with clean lines and just the right amount of wood furniture. I absolutely love it. The apartment is situated in Copenhagen and I saw it at Boligmagasinet, where you can read more.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Lena (MorsTankeblog)
    27. april 2013 kl 18:55

    Jeg tror aldrig at der kommer teak ind hos os, men synes alligvel at denne her lejlighed er rigtig flot indrettet 🙂
    Kh Lena

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.