0
Bolig inspiration

No. 0546 – Et stilleben med retrofeel

Tusind tak for alle de søde mails, kommentarer og forslag til mit indlæg omkring pudeproduktionen og priserne. Alt er læst og taget til refleksion og jeg ved endnu ikke, hvor jeg står om seks måneder herfra i forhold til design og produktion. Jeg lever jo ikke af dette og skal det for så vidt heller ikke, men det skal trods alt give mening, selvom det er en hobby, ikke?

Nu til noget helt andet. Apotekerflaskerne og den østtyske skål har flyttet lidt rundt de seneste dage, men er nu landet her i vinduet, hvor jeg tror, de får lov at stå for en stund. De skal omgives af lys og hvide rammer, synes jeg, så glasset spiller, og så de ikke virker dystre.

 Lampen er kommet op at hænge i krogen og vi har siden vi fik huset for over to år siden, været på jagt efter den helt rigtige lampe til denne krog. Om lampen her lige er den helt rigtige, kan jeg ikke svare på, men nogle gange kan jagten også blive en hindring for at tage en beslutning og da jeg spontant købte lampen havde jeg ikke en placering i tankerne. Den måtte bare med hjem! Nu hænger den faktisk ganske fint her og jeg tror også (bilder mig ind i hvert fald!), at konservative Morten synes om resultatet 🙂

Nogle gange er det bedre med tilgivelse end tilladelse, og nu har jeg opbrugt min kvote af tilgivelse for en stund. Det er nu også længe siden, at jeg har benyttet mig af den.

Vi går loppemarkedssæsonen i møde, så mon ikke nogle af jer skal ud og finde andre retro-lækkerier?

English recap: A little stilleben from my window and the silver lamp has found its place in our home. I am not sure, but I think even my conservative Morten likes the result. Sometimes it´s better to be forgiven than getting permission, right?!

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  LeizyB
  29. april 2013 kl 13:04

  Årh det er altså en virkelig fin lampe – som i virkelig virkelig FIN. Og vel også så neutral, at manden kunne forelske sig i den :o)

 • Reply
  Sanghamitra Bhattacherjee(Mukherjee)
  29. april 2013 kl 13:56

  Beautiful space you got here. First time visiting and loving it. Hope to see you on my blog:)

  Greeting from Singapore…

 • Reply
  Katja Astrup
  29. april 2013 kl 20:22

  Lampen passer perfekt ind lige der :o) Kan godt forestille mig at vaserne giver et fantastisk lysspil i vinduet..

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.