Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0547 – Skab et skønt uderum #5

Endelig er jeg klar med en collage af skønne ting til terassen. Jeg søgte med lys og lygte og fandt alt, alt, alt for mange ting, som fungerer fint på terassen. Jeg er dårlig til det med at begrænse mig, men måtte til sidst tage en beslutning, nemlig at lave en collage med de ting, som jeg selv ønsker mig til min egen terasse.

uderum

1. Solcelledrevet lyskæde fra Ikea / 2. On-the-move-sidebord fra Cane Line / 3. Solcelledrevet bobbel / 4. Pude fra H&M Home / 5. Plaid fra Bloomingville /
6. Stol fra Ikea PS2012 / 7. Parafinlys der ligner kul fra Ilva / 8. Plastiktæppe, fås i mange varianter og fra forskellige udbydere

Jeg lægger an til en tur i plantecenteret og planlægger lilla indkøb a la stedmoderblomster, hortensia, lavendel og kløver. Det skal blive godt at få nogle smukke blomsterkroge ud i haven og på terassen og hvis jeg kunne fylde bilen med alt fra collagen ovenfor, ville jeg være vældig glad!

English recap: These are my wishes on how to decorate my terrace this year. Also I am going out to buy purple flowers to bring some beauty to the garden and terrace.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.