Udgivet i 16 kommentarer

No. 0548 – Advarsel, billederne kan virke stødende for retroelskere

Ja, nu kaster jeg mig ud i et skræmmende indlæg, vel vidende at nogle vil skyde med skarpt, hvis de møder mig gaden. Jeg har spraymalet den gule boblelampe i soverværelset! There, I said it.

Jeg elsker resultatet og synes i øvrigt det var ultra nemt at have med at gøre. Al den nervøsitet forinden var helt og aldeles unødvendig.

Jeg har brugt en mat hvid spraymaling købt i Flügger og fik i øvrigt sprayet en anden gul lampe til mit arbejdsrum. Den gemmer jeg lige til et andet indlæg, men den blev altså overraskende fin også. Hvis du har brug for at gense boblelampen som gul, så hop forbi dette indlæg og sig pænt farvel 🙂

Jeg faldt over disse øreringe mens jeg ryddede op i krearummet og måtte lige have dem frem til skue. Der er jo noget med sløjfer for tiden, ikke?

Enligsh recap: I spray painted the yellow lamp and I love the result. I did consider not to show it on the blog since there might be a riot, but I am willing to take the risk. The earrings I found while cleaning my creative workspace and since I love bows at the moment I simply have to wear them.

16 tanker om “No. 0548 – Advarsel, billederne kan virke stødende for retroelskere

 1. Den er da blevet rigtig fin 🙂 Har endnu ikke vovet mig ud i spraymalingen univers, men bliver endnu mere fristet nu, Dorte. Glæder mig til at se den anden lampe også 😉

  1. Det kan du roligt gøre, det var hurtigt og nemt og til stor glæde 🙂

 2. Hvor er det blevet flot! Nu er jeg jo i forvejen ikke til retro-looket, så dette er meget mere mig!! Rigtig fin helhed med de kølige og afdæmpede farvenuancer i puderne og de malede krukker. I like 🙂

  1. Tusind tak for det – jeg er helt enig 🙂

 3. Så fint resultat du har fået ud af det! Er personligt meget glad for retro, men den lampe passer helt klart bedre ind i hvid. Det bliver mere roligt og rart at se på 🙂

  1. Jeg er enig – jeg elkser også retroudtrykket, men har bare ikke kunne finde plads til det hos mig selv. Det rene og rolige er mere mig, men hvem ved, om jeg igen på et tidspunkt skulle ændre mening 🙂

 4. Hvor er lampen blevet fin! 🙂

 5. Den er blevet fin – men kan nu bedre lide den gule!

  1. Smiler, det er helt i orden, du er ikke alene – men selv er jeg rigtig glad 🙂

 6. Den er blevet rigtig god!!!!

  Har selv lavet nummeret på et par lamper, og er rigtig glad for resultatet….

  Mvh. Sannah Jensen

  1. Quick Fix og det kan vi lide, har kun prøvet med denne men kunne sagtens finde på det igen 🙂

 7. Nu er jeg ret vild med gul, men ikke med retro.
  Så jeg syntes at den er blevet vældig fino, kunne være har et par lamper herhjemme der godt kunne trænge til det:O)

  1. Spring ud i det, du vil elske det 🙂

 8. Så lækkert. Jeg kunne nok finde på det samme.. Og så fortryde, at jeg gjorde det, når retro igen bliver mega hot 🙂

  1. Tak, jeg har ikke fortrudt, tværtimod bliver jeg dagligt glad ved synet af min matte hvide bobbel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.