0
Uncategorized

No. 0549 – KrrreeeeaaaaaRUUUUM

Det gode ved at poste et billede på bloggen, som man ikke nødvendigvis er stolt ved, er at man tager sig sammen og gør noget ved sagen.

Jeg viste jer i sidste uge et billede af mit rod i arbejdsrummet og nu kan jeg vise et lidt (meget) pænere status quo… men færdigt er det altså endnu ikke. Mangler stadig fornuftig opbevaring til stof og dimser, men nu kan jeg da overskue, hvor meget det drejer sig om.

Stemningsspam coming right up!

Lampen i vindueskarmen har jeg spraymalet med mat hvid og jeg er VILD med resultatet. Den var solgul før og jeg fortryder ikke et sekund at have sprayet den.

Den frække neonkant på bordet er endnu ikke færdig. Jeg påtænker at “bløde” den op med en transparent neonkant, så helheden flyder lidt mere sammen. Kan nu godt lide det, selvom nogen sikkert vil synes, det er noget sjusk. (Kæresten for eksempel)

Lidt skønt på væggen er altid godt som inspiration og her har jeg det broderede vinterbillede, som jeg elsker og som kæresten hader, et par fede postkort fra Sisterbrandt, to yndligns closeups fra vores sommerferie sidste år og et lille frækt uglemaleri af Anne Vilsøe.

Det hjælper på det, synes du ikke? Jeg er helt fjollet med mit værelse og kunne sidde der i næsten døgndrift. Det vælter ind med lys og jeg har kig ud over haven og naboernes tage. Det er alt for godt til at være sandt.

Jeg er i øvrigt ved at gøre klar til en virkelig lækker give away og skal samtidig have trukket en vinder af det lækre grafiske skærebræt fra Seventy Tree. Har du deltaget? Ellers kan du nå det her.

English recap: One of the great things about posting the ugly truth as I did last week is that you find the motivation to improve. I did and I love my creative workspace. Not all done yet but on the right way, don´t you think?

sfsdf

Du kunne også være interesseret i

10 Kommentarer

 • Reply
  Anita
  1. maj 2013 kl 5:59

  Ih Dorte, jeg er VILD med det! Så lyst og lækkert. Hvor har du de fine æsker/papir fra? Jeg er selvigang med en lille makeover at mit krearum, så tusind tak for inspirationen.

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   7. maj 2013 kl 10:53

   Æskerne er købt i Rema1000, men det er noget tid siden. Der findes masser af lækre æsker derude og dem fra Hay er jo klassiske at nævne i den sammenhæng 🙂 Ellers kan man jo altid lave dem selv af gamle skoæsker med maling eller papir 🙂

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  1. maj 2013 kl 7:16

  Endnu en gang må jeg bare sige at det ser fantastisk ud, Dorte 🙂 Masser af flotte detaljer!

 • Reply
  Helena
  1. maj 2013 kl 16:43

  Hvor ser det fint ud, og så ser jeg samtidig, at vi ejer samme symaskine 😉

 • Reply
  VivaTex
  1. maj 2013 kl 19:09

  Hvor ser det fint ud, det er et stort arbejde at komme gennem bunkerne – men også fantastisk inspirerende. Det giver plads til nye projekter, så godt ,-)

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   7. maj 2013 kl 10:51

   Ja det er rigtigt, men jeg synes nu jeg er ved at være der… jeg nærmer mig i hvert fald det punkt, hvor det sjove oprydning kommer i spil… nemlig det, hvor man kan indrette og gøre det fint 🙂

 • Reply
  Mimi
  2. maj 2013 kl 13:08

  Jeg mangler virkelig inspiration til mit kreativrum/vores loft /opbevaringsrum. Største udfordring: ikke noget vindue=ikke noget naturligt lys. Kom med din visdom Dorte 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.