0
Bolig inspiration

No. 0550 – Giv dit hjem et sommerpift uden at bruge en formue

Vi kan alle sammen finde ud af at gå ind i Illums Bolighus og købe lækre ting til hjemmet, men vi kan ikke alle sammen få råd til det, så hvis man går og drømmer om at tilføre boligen lidt sommerpift, uden at bruge en formue, hvor kigger man så?

Jeg har flere gode bud og vil gerne dele dem med jer. Jeg har været forbi H&M Home, der jævnligt opdaterer deres sortiment og altid er gode til at aflæse tidens trends. Billederne er mine favoritstylings med produkter, som gerne måtte flytte ind hos os.

 
 
English recap: It´s not difficult to walk into a designerstore and buy some really nice products to spice up the decor. If your wallet though doesn´t allow you to do this you have to find good alternatives and where do you find these? I have some favorite places where I always find something nice and trendy and I want to share some with you. Today from H&M Home.

Du kunne også være interesseret i

9 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.