0
Bolig inspiration

No. 0551 – Lille spejl på væggen dér…

For længe siden stødte jeg på det smukkeste spejlværk og jeg tror faktisk at billede her såede det første frø i mine tanker. Her er tale om et kunstværk, noget helt unik og meget meget dyrt, men det er også en sindssygt smuk installation, som jeg helt sikkert kunne blive inspireret af igen og igen og igen.

Jeg har over en længere periode hæftet mig ved, at der strømmer fede spejle ud på markedet – nogle mere praktiske end andre – og jeg kan jo lige så godt dele med jer, hvad jeg er faldet over hist og her.

1. Spejlcollage fra Ikea / 2. Garcon fra Domestic / 3. Ready fra Normann Copenhagen, spejl og knage på samme tid / 4. Strap spejl fra HAY med udskiftelig gummistrop / 5. Anet spejl fra Gubi

Som I kan se, og dem i collagen er blot de første mange, jeg kan lide, så findes der tonsvis af skønheder på markedet for tiden.

Selv drømmer jeg dels om et teaktræsspejl til vores entre (tror jeg nok, at jeg gør) og så dette her fra Normann Copenhagen. Jeg har en dyb lys vindueskarm i soveværelset, hvor det ville stå perfekt og hvor jeg ville få det perfekte lys til den daglige make-up m.v.

Det er meget oppe i tiden at lave spejlcollager og hvis du er gammel nok til at kunne huske firserne, så kan jeg ikke garantere, at du ikke vil få et flashback til de meget grimme spejlvægge, som alle havde dengang. Jeg synes nu, at de nye varianter er MEGET lækre og kunne sagtens installere en spejlcollage i mit eget hjem.

Shapes mirror fra Hay
Billedet er lånt hos RUM, med følgende information:
Spejlcollage i forskellige felter er del af spejlkollektion Gli Specchi di Dionidio, design af Ettore Sottsass for Glas Italia, 60×60 cm, 14.500,- kr. (Sacre Coeur)

 

7 spejle bliver til et og samlet udtryk, her er det fra House Doctor

English recap: Mirrors are hot and there are a lot of them out there ready to be bought and introduced to lovely homes. These are examples that you can either buy or be inspirered by.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.