Udgivet i 5 kommentarer

No. 0554 – Weekend og tvillingeglæde

Den forgangne weekend var alt for lækker med sol, dejlige unger og dejligt selskab. Vi var en tur på Fyn for at besøge venner og tilbragte dagen i ZOO, som i Odense er virkelig hyggelig og lækker. Pigerne er kommet op i en alder, hvor de virkelig har glæde af hinanden. De leger super sammen og dyrker nogle veludviklede rollespil, men de hjælper også hinanden på legepladsen. Som tvillingemor smelter ens hjerte fuldstændig.

Lækre lamselår klar til at blive puttet

Søndag spise vi brunch i solen på vores terasse sammen med min veninde. Jeg havde som sædvanlig lavet mine havregrødsklatkager med kanel, som går rent ind hver gang. Jeg har senest kogt æblegrød og blandet i dejen hvilket gør dem saftige og søde uden tilsat sukker, MUMS!

English recap: Just some pictures from the weekend. The girls are such good friends and I simply enjoy it.

5 tanker om “No. 0554 – Weekend og tvillingeglæde

 1. Skønne billeder Dorte og ja det har bare været en super lækker weekend, vi har været ude hele tiden og i går blev der fejet og ryddet op. Man vil bare ikke ind og hold op hvor luften giver skøn energi og naturlig træthed 🙂
  Elsker billederne af dine tøser, at de er lidt ens men alligevel 2 individer med ens tøse sko.
  kh Libbie

  1. Åhh ja ens sko blev det – der var 25% i Illum og udenlukkende disse kunne jeg få i deres størrelse. Ville helst at de havde forskellige par, men nu bliver det sådan. De ELSKER deres pink “løbesko” 🙂

 2. Sikke en skøn weekend og sikke nogle herlige unger – søskendekærlighed er bare helt fantastisk smuk!
  Og lækkert med brunch i solen!

  1. Ja brunch i solen er bare det bedste! Tak for kommentaren Line og god dag 🙂

 3. What a lovely post:) your blog Is such an inspiration.

  If you like a spring picnic ala Hm home..check out my blog:)

  Have a great weekend dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.