0
Uncategorized

No. 0564 – Online boligshopping til budgetpriser

Ligesom jeg i sidste uge viste jeg mine favoritter fra H&M HOME (du kan se indlægget her), så har jeg også fundet nogle favoritter fra Zara Home. Kender I overhovedet til Zaras Home collection? Den er meget udansk og personligt skal jeg lede aktivt i deres katalog, men ind imellem finder jeg nogle virkeligt skønne ting, som nemt kan inkorporeres i den nordiske indretning. Her får I hvad mit øje lige faldt for.

Akvarelmalede puder i skønne farver / Stribet plaid / Transparent salatskål / Transparente indskudsborde / Børnebord med giraf / Pude med pixels / Regnbuetæppe

English recap: Like last week when I showed you my favorites from H&M Home (visit that post here) today I am showing you some favorites from the Zara Home collection. Not all their products are to my nordic taste, but these products above I could easily incorporate to the nordic decor.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  17. maj 2013 kl 10:05

  Vi var rent faktisk inde i en zara home her på Sicilien, og det var en… ja.. ikke lige os i hvert fald. Men du har da alligevel fundet nogle lækre sager der 🙂

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   17. maj 2013 kl 12:07

   Jeg har kigget ALLE deres produkter igennem, fordi jeg først faldt over den fede pude. Så tænkte jeg at kan de lave en fed ting, må der gemme sig mere 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.