Udgivet i 6 kommentarer

No. 0567 – Dobbelt 3 års fødselsdag coming up

På lørdag fylder mine yndlingspiger 3 år… læs det lige igen: 3 år!! Det er for vildt – jeg har ikkelængere babyer, men store trodsige og elskelige piger med holdning, attitude, empati, kærlighed og potentiale. Hold kæft det er fedt at være mor efterhånden… de der første år skulle bare lige overleves (beklager, hvis jeg støder nogen her, men det har ikke været en fest).

Nå men de skal jo fejres, de lækre svesker og de glæder sig ustyrligt. De har faktisk talt om den kommende fødselsdag i flere måneder og sunget for hinanden og sig selv dagligt. Hvad ønsker sådan et par piger sig så? Det kan I se her.

Neon ballerinaer fra H&M / Leggins med dyreprint fra H&M / Juniorbestik fra Sebra / Legetelt fra H&M / Hættetrøjer fra H&M / Opbevaring til legetøj “my stuff” fra H&M /Badedragt fra Mini A Ture / Lego opbevaring

Ja H&M er i høj grad repræsenteret, men med børnehavebørn, der vokser hurtigt og samtidig kommer hjem dagligt med meget beskidt tøj, de ønsker sig altså ikke dyre mærkevarer. Det gør de (deres mor) nok til næste år til gengæld 🙂

vi har spurgt pigerne, hvad de vil have at spise til deres fødselsdag. Freja vil have en lyserød lagkage med jordbær og banan. Anna vil have en blå lagkage med syltetøj, flødeskum og fiskefrikadeller… sidstnævnte bliver nok erstattet med makroner.

English recap: My sweethearts are turning three years next saturday so I wanted to shre with you some of their wishes for the upcoming birthday. Also the want a pink and a blue cake that I´m going to make with them.

6 tanker om “No. 0567 – Dobbelt 3 års fødselsdag coming up

 1. Lagkage med fiskefrikadelle hi hi, elsker børn!
  Helt ærligt du støder ikke mig med din ærlighed, kan kun forestille mig hvor røvhårdt det må være at have tvillinger de første par år.
  Jeg tænker på når jeg kan brokke mig over en, så har du dobbelt op;)

 2. Ha ha gode kageønsker! Og du støder i hvert fald ikke mig, her har den også stået på overlevelse det sidste år. Men heldigvis bliver tingene jo bedre og nemmere – og børnene bare sjovere og dejligere :o) I øvrigt nogle meget lækre sager fra H&M, det legetelt kunne også få en plads her :o)

 3. Hvor er de skønne, at de glæder sig sådan. Jeg kan sagtens følge dig i, at det bliver federe at være mor jo ældre de bliver. Jeg er heller ikke så vild med babystadiet, og jeg synes de er meget sjovere at tage med på tur, nu hvor de er blevet større 🙂

 4. Utrolig sejt telt!!

  Kan godt følge dig i det med, at det bliver sjovere. Har haft syg dreng siden fredag (er kun 10 mdr), han gik totalt tilbage til babystadiet. Aj, det var mærkeligt, når han normalt tonser rundt.

 5. Åh ja, 3 år er vildt!!!! Vi fejrede mindstepigens 3års for fire uger siden – fatter ikke hvor tiden er blevevet af – og HURRA for at det bliver nemmere og nemmere, jeg har to med kun 17 mdr imellem (den store er nu 4 et halvt) for pokker det har været en kamp ind imellem 😉 så forsrår dig kun alt for godt…

  Fede ting de ønsker sig og den der lagkage med fiskefrikadeller – ha ha!!!!! Børn er skønne 🙂

  Smil

 6. Lækker ønskeliste og sjovt med fiskefrikadellerne i lagkagen (kan lige se det for mig, ha ha).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.