Udgivet i 20 kommentarer

No. 0569 – En barselsgave med neontryk

Sidste uge tog jeg mit nye tørklæde i brug – det på lavendelfarvet bomuldsvoile, åhhh så blødt og lækkert, og med sirligt neonpink grafisk print på. Det var lidt for langt, så jeg klippede lidt af.

Da jeg så fik lagt en aftale i kalenderen ugen efter, for at besøge min skønne veninde, som netop har født en lille lækker pige, så smed jeg en lille sommertop i babysize sammen. Hold op den blev fin, hvis jeg selv må have lov at sige det… hvad synes I?

Et par kække tøsebørn blev det også til og den ene fik en bjælde indopereret. Desuden fandt jeg et par baggy joggingbukser med glimmer i fra Friends og tadaaa så havde jeg en personligt og meget piget barselsgave. Den blev modtaget godt… pyhha.

English recap: I made a scarf for my self last week with my favorite homemade fabric with neonprinting on it. I was too long, så I used a piece to make a sweet little tunic for a little newborn girl I visited a couple of days ago. I think it is so cute and the trousers and littlegirls made a perfect little girlygift. You like it?

20 tanker om “No. 0569 – En barselsgave med neontryk

 1. Wauw, jeg synes det er virkeligt fine ting!
  Dine puder er lidt for vilde til mig, men det tørklæde der er for yndigt! Kjolen ville mange af mine veninder med små, søde piger også elske, for den er lidt anderledes end meget af det an køber.. Godt gået:)

  1. Det er lidt “risikabelt” at komme med hjemmelavede gaver, når de ikke kan byttes, me det er også sjovere, som du siger, at komme med noget andet end det sædvanlige 🙂

 2. Ej hvor er det fint! God ide at bruge resten på den måde. Dejlig personlig gave, det vil hun nok altid huske:)

  1. JEg er sikker på, at moren vil huske det i hvert. Hun blev glad 🙂

 3. Hold da op Dorte, du imponerer endnu engang!! Hvor er det flot, både tørklæde og den fine kjole – sikke en heldig babypige 🙂

  Det smukke tørklæde, er det noget du sælger/laver på bestilling?

  1. Hej Anita.
   Du kan bestille et tørklæde for 350,- Kr + ekspedition på 35,- … du ka sende mig en mail på by.bak@hotmail.com hvis det har interesse 🙂

 4. Nåh…!! Hvor ER den blevet fin den lille top. ;o)

 5. Hvor er det dog skønt – og hvor ville jeg dog ønske, at jeg var kreativ 🙂

  1. Alle er kreative, nogle har det bare gemt væk. Du skal dyrke det, så vil det blomstre helt vildt lige pludselig. Jeg lagde låg på det i mange år, men er så glad for at have genfundet det. I gang med dig 🙂

  2. Kunne ikke være mere enig.
   Har I mange år ikke anset mig for at være kreativ, men “pludselig” har jeg gang i mange projekter og får hele tiden af vide, at jeg er kreativ. *S*

 6. Åhh, hvor er det fint og lækkert ! Jamen, det hele. Stoffet, stilen på toppen, de små dukker. Virkelig fin gave 🙂

  Jeg har selv syet en god håndfuld af de små dukker, det er så fint det stof. Og god idé med en bjælde i. Men toppen du har lavet er ny for mig i udtrykket – tænker man også kunne lave en sådan i voksenstørrelse…

  Tak fordi du altid deler så gode billeder og stil – jeg er fast læser, men får ikke lige altid kommenteret i farten.
  Ha en god dag i regnvejret.

  KH Maria.

  1. De er SUPER skønne de dukker, jeg kan slet ikke blive træt af dem 🙂

 7. Hvor er det bare et super skønt og p…. fedt tørklæde! 🙂
  Hvordan laver du de tryk?
  Åh, gad godt være så kreativ – men det er som om at tiden går med at kigge på blogs og tænke “næh, hvor fint! Det kunne jeg sikkert også lave.” Og så sker der ikke mere 😉

  Tak for en lækker blog

 8. Hvor er det altså bare en fin og hyggelig barselsgave 🙂 Og virkelig smart at bruge det overskydende stof på den måde 🙂

 9. Den er alt for lækker den top – gid man var en lille pige :)!! Og super lækkert tørklæde.

 10. Den er faktisk så fin den top, at jeg ogå tænker den kunne blive god i en voksenudgave…bare uden kantebåndet. Det passer så fint til babyudgaven til gengæld : )

 11. Wow nogle flotte ting 🙂 Er helt vild med det tørklæde.

 12. Smukke smukke ting, sådan en gave kan da ikke andet end at falde i god jord.
  Jeg er også vild med mønsteret og det lækre tørklæde, og at det er så enkelt.

  Kunne du måske være interesseret i at lave en handle med en af mine kobberlysestager?

 13. Hold nu op en lækker barselsgave, jeg ville elske at klæde min pige i og jeg selv i matchende 😉 og ja jeg synes selv det var død pinligt da min mor gjorde det med mig i 80’erne 😉

 14. Nogle virkelig flotte ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.