0
Uncategorized

No. 0571 – Nu på bestilling

Jeg har lagt tørklædet på shoppen, således man kan bestille det direkte derigennem. Det er super nemt for jer og for mig. I var virkelig mange, der var begejstrede for tørklædet, da jeg viste det forleden og det var på intet tidspunkt min intention at skulle producere tørklæder, men jeg falder let for gruppepres.

Jeg har besluttet, at de skal laves på bestilling, så jeg ikke skal have metervis af tørklæder liggende herhjemme. Kig forbi shoppen og se mere… og så bliver billederne skiftet ud, så snart jeg lige får taget nogle bedre.

English recap: Now you can buy my graphic scarfs made to order and it´s really easy. Just go to the shop right here.

sdfds

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  tichtach
  23. maj 2013 kl 10:56

  Rigtig fint design! Jeg er vild med, at trekanterne ser ud som stjerneblomster i kanten af mønsteret. Rigtig fint 🙂

 • Reply
  Katrine Johannesen
  23. maj 2013 kl 12:32

  Det er så fint!!

 • Reply
  Signe
  23. maj 2013 kl 20:13

  Hvor er de flotte!, hvilken farve er stoffet? Det kan godt være lidt svært at se ogå på din shop 🙂 overvejer MEGET et køb:-)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.