Udgivet i 1 kommentar

No. 0575 – 2 heldige kokasse-ejere

Jeg har fundet to heldige vindere i lodtrækningen om to smukke kokasser fra HELLE-GREJ, men før det afsløres skal der lyde en stor tak til HELLE-GREJ, der sponserede hele to fine skåle, men så absolut også til alle jer, der viste interesse og delte god karma.

I er fantastisk søde til at deltage og dele og når det kan hjælpe upcoming kunstnere, designere med flere på vej, så synes jeg det er ekstra fantastisk. Så tak!

Vinderne er Kristina fra My House Inspiration og Charlotte Bean Hansen. Stort tillykke til jer begge – I får lige en mail fra mig, så vi kan udveksle informationer 🙂 Jeg er vild med Helles smukke porcelænsprodukter og håber, at de to heldige bliver glade for skålen.

English recap: Two winners were drawn in an old fashion drawing and the winners are Kristina behind the blog My House Inspiration and Charlotte Bean Hansen. Both will hear from my directly. Thanks a lot to everyone who participated and shared the upcoming design.

1 tanke om “No. 0575 – 2 heldige kokasse-ejere

  1. Jubii TAK 🙂 jeg har været vild med hendes keramik siden dit 1. Indlæg om hendes ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.