Udgivet i 6 kommentarer

No. 0576 – Black & white thursday

Jeg har altid været vild med sort/hvide fotografier og har da også fremkaldt adskillige af både børnene og fra ferier. På bloggen viser jeg altid farvebilleder og når jeg fotograferer mit hjem, så elsker jeg at finde en god vinkel og få masser af lys og farve på. Men kan man vise sit hjem lige så smukt frem i sort/hvid-billeder egentlig?

Her er et par af mine egne favoritter, jeg har vist jer i tidens løb, men denne gang har jeg redigeret dem, så de er sort hvide. Overvejer at gøre det til et tema, at vise sort/hvide billeder om torsdagen – jeg synes det giver et lidt mere “kunstnerisk” udtryk. Hvad synes I andre?

 

 English recap: Introducing “black & white thursday” – I have the need to try and show some more artistic expressions and always when I shoot my home its with a lot of light and colours. Do you think it works or is it too vague?

6 tanker om “No. 0576 – Black & white thursday

 1. Jeg kan faktisk godt li’ det 🙂
  Men jeg syntes de farver du har dit hjem er så fine i forvejen, så de er også fine som de er 🙂

 2. Jeg synes også dit hjem tager sig bedst ud i farver. Men jeg synes idéen med black/white thursday er en super fed idé. Dog ville jeg fortrække lidt større kontrast i billederne..
  Det var bare lige min mening 🙂
  Klem

 3. Sort og hvitt er fint og jeg liker bildene dine 🙂
  Men jeg liker dem best i farger 😉
  En kombinasjon er lekkert.

  Ha det fint !!
  Janne

 4. god ide med en sort/hvid dag 🙂 Jeg elsker også sort/hvide billeder, men når det drejer sig om indretning er det lidt svært at lade sig rigtig inspirere uden farver, for det er jo dem som laver en stemning. Ellers er jeg enig med Sine i at lidt større kontrast ville være fint 🙂

 5. Jeg synes, de står bedst i farver! – men holder du fast i sort/hvid ville mere kontrast være at foretrække 😉

 6. En enkelt dag om ugen med sort/hvid er da en super ide :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.