0
Uncategorized

No. 0577 – En perfekt verden


Indlægget i dag er måske lidt atypisk for bloggen, men jeg er delvis optaget af kunst og temaer, som inspirerer mig eller vækker en bestemt følelse. Det gør disse billeder… vækker en masse følelser og inspirerer mig. Derfor vil jeg gerne dele det med jer.

Loretta Lux´perfekte verden. Hendes billeder fremkommer af en komplicerede digitale processer og er iscenesat ned i mindste detalje. Det er sublimt og lækkert at bladre igennem de mange billeder og børnene, castet til projektet, er underskønne og klassiske i deres udtryk. Jeg er helt vild med det her og kunne have vist jer samtlige billeder, da de alle uden undtagelse er fantastiske. Dog har jeg udvalgt disse få, men kan klart anbefale et besøg på Lorettas hjemmeside, hvor alle billederne kan ses.

Billedet nedenfor er nok min favorit, men det kommer sig vist af, at jeg synes at genkende den lille forsigtige pige. På mange måder, føler jeg nemlig at hun er mig, da jeg var barn.

Loretta Lux er født og opvokset i Østtyskland, og har studeret billedkunst i München. I dag er hun bosat i Monaco.

English recap: Todays post is a litlle unussual for the blog, but because this artists work moves and inspireres me I have to shre it with you. Loretta Lux is born and raised in the former eastgermany and studied art in Munich. The Pictures are made by complicated digital processes and I love them. See more at Lorettas page.

 

 

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Skjerstad
  3. juni 2013 kl 6:39

  Så vakre bilder..får lyst til å klemme alle sammen 😉

  Janne

 • Reply
  Maria-Therese
  3. juni 2013 kl 7:18

  Tak for inspiration! De er godt nok flotte de billeder. Sidder næsten med gåsehud. De har bare et eller andet over sig. Må straks kigge på hendes hjemmeside.

 • Reply
  Sanne
  3. juni 2013 kl 12:08

  Uha..jeg synes de er temmelig uhyggelige i udtrykket de billeder!

  Hilsen fra
  Sanne

 • Reply
  Riks
  6. juni 2013 kl 13:21

  Synes de minder om børn fra gyserfilm…men kan sagtens også se hvilken stemning kunstneren vil bringe med hvert billede af børnene…
  Ham drengen som sidder på hug med hånden nede på jorden minder om ham den store dreng i AROS Aaarhus, ikk!?

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.