0
Uncategorized

No. 0582 – B/W thursday

Ballet… alt ved ballettens verden er smukt i mine øjne. Jeg har, så længe jeg husker, været fascineret af balletfødder, toutou, tyl, tåspidssko, silkebånd, strakte vriste, yndige arme, knold og barrer.

Selv drømte jeg om et liv som ballerina, da jeg var barn, men hvor jeg voksede op kunne man ikke danse ballet og med det kendskab, jeg i dag har til min krop og fysiske udholdenhed, så ville jeg aldrig være blevet “svanen” anyway.

Jeg har egentlig ikke nogen grund til at vise jer balletbilleder eller til at have et pinboard på Pinterest med adskillige balletbilleder. Jeg er dog overbevist om, at jeg en dag får brug for de smukke billeder, og indtil da kigger jeg bare på dem jævnligt og sukker dybt.

De er smukke ikke? Sidste uge lancerede jeg Black & White thursday, billederne her er hvad jeg denne uge havde lyst til at vise jer, men måske jeg kan lokke jer andre med på lidt B/W thursday. I er også velkomne til at lege med på Instagram med hashtag #BWthursday

English recap: Black & White thursday this week is about ballet. I absolutely love the aestethics about this theme and even though I have no reason for pinning or sharing balletpictures with you guys I just do so because it inspires me. See more at Pinterest or join the B/W fun. If you want to play along on Instagram you can hashtag with #WBthursday

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Karina Viki
  6. juni 2013 kl 5:09

  Suk! Hvor er de fine…

  Jeg drømte om præcis det samme som barn, men som dig var der ingen muligheder i området hvor jeg boede, så i stedet blev det til en del år med gymnastik – det var det tætteste jeg kom den drøm 🙂

 • Reply
  Ann Eskesen
  6. juni 2013 kl 7:24

  Smiler, det er jo aldrig forsent, jeg begyndte som 40årig at danse ballet, det er vidunderigt og en motionsform der får div. fitness centre til at blegne … Jeg har født fem børn og voksede med tiden fra str 34 til str 40/42, nu er det str. 36/38 efter 6 måneders træning 2 gange om ugen … så kom igang, kridt skoene og dans med jeres børn … mine små piger danser ballet, Vigga begyndte som 3 årig og Hannah som 7 årig, de har nu danset i et år begge to og vi nyder det i fulde drag alle 3.

 • Reply
  karen margrethe Lohse Nielsen
  6. juni 2013 kl 8:04

  Jamen når Vivi Flindt kunne så kunne vi vel også. Hun havde jo ikke “ballon” men dansede smukt alligevel.
  Mon ikke alle piger har hafr den drøm, jeg i hvert fald, og måske var det knolden der var det store ønske.
  Tak for smukke billeder.

  Kh bedstemorkaren

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.