Udgivet i 5 kommentarer

No. 0583 – 180 grader om buketten

Blomster er altid skønne i hjemmet og af en eller anden grund, så kan jeg aldrig helt lade være at fotografere dem. Der sker bare et eller andet lækkert for mit øje, når jeg får dem op på skærmen… farverne, de fine og sirlige detaljer i planten, når man kommer helt tæt på.

Buketterne, der står på mit bord i denne uge, har eg været hele vejen rundt om med kameraet denne gang, så I kan få en anden fornemmelse af rummet, end jeg sædvanligvis har afsløret for jer.

Jeg håber ikke, der nu er nogle af jer, der spørger mig, hvilke blomster det er. Jeg har ingen anelse og er skidt til at interessere mig for plantenavne. Jeg vil bare gerne købe og værdsætte dem.

English recap: I love flowers and can´t stop shooting them. I love the colours and the close up structures.I don´t know the name of flowers, I never do, but I love to buy and appreciate them. This week I went all around the flowers leaving you some new impressions of the room.
sdfsdf

5 tanker om “No. 0583 – 180 grader om buketten

 1. Hvor bor I altså bare lækkert!
  Og ja, blomster gør bare lige det der lille ekstra! 🙂
  Rigtig god weekend.

 2. Fine billeder fra jeres fine lyse hjem. Blomsten (den store) er en stjerneskærm, vi har dem i haven, de er så fine 🙂
  Tilgengæld kunne jeg godt tænke mig linket til plakaten, kan simpelthen ikke huske hvor den er fra?

  1. http://www.enklamide.dk – den er SÅ fin og der er flere skønne 🙂

 3. Hold da op, hvor er det bare lækkert og lyst – yndigt!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 4. sjovt med den gode rumfornemmelse man får af billedserien 🙂 og jeg elsker også blomster!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.