Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0585 – Den svineheldige vinder af Normann sengetøjet

Kære alle, der deltog i den møglækre give away om en grafisk sengetøjsgodte fra Normann Copenhagen: Tusind tak for jeres interesse, det var overvældende og dejligt at se. Jeg ville ønske, at jeg kunne trække flere heldige op af hatten som vindere (inkl. mig selv), men der er kun en vinder, som til gengæld er svineheldig.

 

207 deltagere var der og med teknisk hjælp fra random.org, som har trukket nummer 82, kan jeg altså udråbe at vinderen er Anette, der skrev: “Sikke noget lækkert sengetøj me like”. Jeg sender en mail til Anette og håber, at I andre vil lege med igen på denne give away.

Rigtig god aften.

English recap: I used random.org to find the very lucky winner of a graphical bedlinen from Normann Copenhagen and the winner is Anette,who will receive an email right away. Congratulations and thanks to all of you who entered as well. Have a great evening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.