0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

No. 0586 – Smuk indretning med marmor

Der er vist ingen, som er i tvivl om, at marmor er et hit i øjeblikket og det er da også ret tilgængeligt både i dyre nye produktioner og som genbrug. Jeg har samlet lidt forskellig inspiration sammen til jer, der er vilde med marmor, men også til dig, der kun er til en lille bitte smule.
2 små fine vaser i marmor, fundet hos Smukt Brugt på Amagerbrogade.

 

Tysk bakkebord fra DB / Eames skalstol / metal arbejdskasse / marmorstager / Kaj Bojesen abe
Styling og foto: Dorte Bak
Billederne her over har jeg selv stylet og fotograferet, da jeg for lidt siden besøgte Michael og Jean, som ejer og driver butikken LebenCPH. De fleste af tingene kan du finde i enten LebenCph eller hos deres nabo Smukt Brugt, som vist stadig har vaserne i vinduet.
Miljøbilledet har jeg lånt hos Kristina Krogh, som meget fint har stylet med marmorbakke fra Hay og samtidig selv bruger marmorudtrykket i sine collageplakater.
Hvis du er lidt mere modig og tør at gå all in på marmor, så skal der investeret i store flader og det kan gøres på flere måder. Selv er jeg vild med de store flader, men jeg ved til gengæld, at jeg vil få svært ved at overbevise den konservative kæreste på matriklen, om at fylde hele køkkenet med marmor. Det gad jeg ellers godt – for min skyld måtte vindueskarme og møbler også gerne være af marmor… altså udvalgte steder, forstå mig ret.
Smukt og lyst badeværelse med marmor på vægge og gulv.

 

Mere diskret løsning med en dog stor marmorplade på væggen og bordpladen.

 

En marmorplade kan også nemt indkøbes og lægges på et eksisterende møbel.

 

Kuben på en marmorbund er skøn og for mig, der elsker at kunne udstille lidt i mit hjem, så det er en fed løsning til at skabe stilleben.

 

Billederne har jeg fundet på Pinterest, men kender ikke deres oprindelighed desværre. Vil du gerne gå all in, dog med færre penge ude af kontoen eller blot med fortrydelsesret, så har Ferm Living lavet et smukt marmortapet. du kan vælge en enkelt væg, eller lave marmor bagbeklædning i dine bogkasser, eller hvad med en opslagstavle med marmorudtryk?

 

Er du in på marmor? Jeg er 🙂

English recap: Marble is a musthave at the moment and you can join the marblefashion in different ways – more or less dominant in your home. These are examples on how to add just a little bit or to go all in. Are you in?

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  10. juni 2013 kl 7:29

  Det er sjovt hvordan noget man (jeg) for længst havde afskrevet interiørmæssigt får sin renæssance. Jeg synes marmor er så fint sat sammen med de rigtige ting. Hay bakken drømmer jeg altså også om, men jeg er også rimelig ene på matriklen om at synes marmor er fint – selvom jeg har sneget et fint fad og diverse ind. 😉

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  10. juni 2013 kl 7:53

  Ja, jeg er jo absolut med på marmor!! Og jeg kan skrive under på at marmor-tapetet er genialt, hvis man nu ikke vil investere i “the real thing” – med det tapet kan du trylle marmor ind i hjemmet på et øjeblik 🙂 Skønne billeder du viser!

 • Reply
  Mie
  10. juni 2013 kl 18:39

  åh ha, jeg synes nu altså stadig marmor er en lille smule grimt 🙂 Men det kan jo være det vokser på mig – det har sådan nogle trends det jo med at gøre, hvis de bliver hængende længe nok. For år tilbage havde jeg det lidt svært med dyreprint og i dag har jeg haft et par lilla leopard-bukser på hele dagen, så ting kan bestemt ændre sig 😉

 • Reply
  Katja Astrup
  10. juni 2013 kl 20:57

  Dejlige billeder. Jeg er med på marmor i små doser som vaser, lysholdere og smørbrikse med stort lys på :0)

 • Reply
  Frk. Løkkegaard - minimized
  14. juni 2013 kl 10:38

  Min svigermor døde sidste sommer, hvorefter vi derfor skulle tømme huset hun boede i… der fandt jeg aller bagerst i skabet runde marmor bordskånere. På det tidspunkt var de jo ikke allermest hippe, men jeg synes alligevel de var for fine til at smide ud. Og det er jeg sørme glad for i dag!! – Nu elsker jeg dem!!
  Og det ville glæde mig svigermor at se hvordan de igen er taget i brug 🙂

 • Reply
  Mette Bundgaard
  16. juni 2013 kl 16:31

  Ahhhh Marmor – ellers tak. Jeg kan godt se det kan være fint i den rigtig kontekst, men her hjemme lukker vi altså ikke dørene op hvis posten kommer med marmor 🙂

  Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skulle skrive det, men forsøger lige her. Jeg synes du er rigtig god til at finde et tema og belyse dette på en meget inspirerende måde – og jeg er endt i et lille problem, som du måske er den rette til at hjælpe mig med. Jeg har arvet en masse fede teaktræs møbler, men mangler lidt inspiration til hvordan jeg kan blande dem med nye “moderne” ting. Måske det var noget du kunne finde lidt inspiration omkring? Du kan se mit indlæg på: http://www.mettebundgaard.dk/2013/06/at-blande-gammelt-med-nyt-hjlp-sges.html. Håber du måske har tid og lyst til at hjælpe 🙂

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   18. juni 2013 kl 20:44

   Hej Mette. Ser om der dukker noget cool op på min radar og laver et indlæg hvis jeg kan – teak er altid et fint tema! 🙂

  • Reply
   Mette Bundgaard
   20. juni 2013 kl 9:26

   Fedt, det vil jeg se frem til, hvis du falder over noget 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.