Udgivet i 12 kommentarer

No. 0587 – Smuk afsked med sutterne

Pigerne fyldte 3 år for nogle uger siden og det har hele tiden været en reminder om at sutterne skulle ekspeders ud af vores liv. Vi har set frem imod dagen med gru og rædsel, fordi selvom de rent faktisk kun brugte sutterne til at falde i søvn med til natten, så ved man jo aldrig, hvad der rammer en, vel?! Nattesøvnen er i øvrigt ikke noget, man sådan lige skal pille ved herhjemme, da jeg i grunden sover igennem hvad som helst, selv jordskælv, så den hænger jo lidt på manden.
 
Vi har i nogle måneder talt med pigerne om det og aftalt et helt konkret setup, så de var på dagen helt forberedte på, hvad der skulle ske.
 
Vi startede med to kuverter, hvor de tegnede tegninger på og jeg skrev til Julemanden, at nu måtte han gerne give sutterne til alle de babyer, som ingen har. Yndlingssutten fik de lov at hænge på en snor og den ene sut skulle så hænges på suttetræet i Frederiksberg have.
 

Efter en overraskende god afsked ved suttetræet blev kuverterne stoppet i postkassen og så var det slut. Selv stod jeg stolt ved suttetræet og fik klump i halsen, fordi pigerne gik selv rundt og kiggede på alle de andre sutter og pludselig fandt Freja det helt rigtige sted og tog selv sutten af halsen og pegede op. Yaiks hvor er de bare store og seje, mine svesker!

En efterfølgende tur i Tivoli resulterede i det sidste punkt på dagsordenen, nemlig en selvvalgt bamse at erstatte sutten med. De sover nu med Pingo og Rasmus Klump hver aften og har været så ufatteligt brave omkring afskeden.

English recap: We said our goodbyes to the pacifiers and hung the favorites on the pacifier-tree in Frederiksberg Garden and the rest were mailed på post to Santa Claus who will give them to all the babies in need. It was a beautiful goodbye and the girls were big and brave. I am a very proud mother

 

12 tanker om “No. 0587 – Smuk afsked med sutterne

 1. Nårh, sikke en fin afsked og nogle dejlige piger du har.

  Vil gemme ideen med suttetræ og tivolitur til det bliver Karlas tur, men gruer allerede, for hun er meget glad for sine ‘dutter’ 🙂

  1. Vi talte en del med pigerne om det i er par måneder inden hvor der godt kunne gå længe imellem. De fik tid til at gå og tygge på det og det er gået ganske smertefrit heldigvis. MEN jeg gruede også for det – det gør man jo :/)

 2. Sikke fine billeder… Og dygtige piger! Mine har aldrig brugt sut. Til gengæld har den ældste en meget slidt bamse siddende klistret fast under armen. Mon der findes et bamsetræ? 🙂

  1. Hi hi, bamsetræer har jeg endnu ikke set men bamser skader jo heldigvis heller ikke tandstillingen så mon ikke de beholder de bløde venner? 🙂

 3. Det er stort! Min den ældste eeeeeelsker sine sutter og jeg gruer for den dag. Jeg fik faktisk en helt klump i halsen af at læse dit indlæg. Vi har nu besluttet at efter sommerferien (den skal lige nydes i ro og mag) så snupper vi den i dasgtimerne (han bruger den fra han kommer hjem fra vugger) og så må han få den når han får nattøj på og skal aflevere den igen når han får nattøjet af om morgen. Vi har prøvet det før, men pga. en dårlig graviditet med lillesøster manglede vi den så meget, at han fik den igen. Så nu er det snart tid til at rive op i såret igen. Av!

  1. Hvor er det sødt af dig. Er næsten overbevist om at man forestiller sig det værre end det egentlig er. Vores gru og bekymring blev i hvert fald gjort til skamme 🙂 god sommer og jeg krydser fingre for jeres projekt

 4. Årh hvor er dine svesker seje – fantastisk at det gik godt!
  Jeg vil huske jeres måde at gøre det på når Sophia om 1-1½ skal af med sine!
  God dag <3
  /Nina

 5. Uh, frygter også den dag hvor min datter skal af med sin sut. Håber på det kommer til at gå lige så godt som i jeres tilfælde. Håber for jer det fortsætter med at gå godt.

  1. Jamen det er faktisk gået rigtig fint, over al forventning faktisk :/)

 6. Smukke piger! God ide, jeg må prøve detsamme med Theo eller forklare at når lillesøster kommer er det hende som skal bruge dem…. KRAM v

  1. Åhhh V, det er så spændende med jeres lille pige på vej. Er det ikke næsten synd for Theo hvis han skal tro det? Ender med han ikke kan lide søster – hi hi. Håber det går dig godt med graviditeten. KRAM

 7. Sikke en smuk afsked! Hvor er de seje jeres fine piger – her blev sutten også taget da Ella blev 3 år sidste år og erstatningen blev her Bamsen Bibi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.