Udgivet i 4 kommentarer

No. 0588 – Ærteblomster og lækker vase

 
Efter afviklingen af Kokasse-give away´en fik jeg til stor glæde en overraskende mail fra Helle, at hun ville forære mig en vase, som tak for omtalen. Det var ellers ikke aftalen, at jeg skulle have noget, da jeg egentlig blot ønskede at bakke op om hendes meget fine produktion.
 
Vasen er landet og den er såååååå smuk! Her står den med vilde ærteblomster, som jeg tyvstjal fra stranden i lørdags. Tænk engang, blomsterne ligner små orkidéer og har det smukkeste farvespil. Er fjollet med det! Hvis du kunne tænke dig din egen kokasse, så kan de købes i flere varianter hos artdistrict.

 

Tusind tak Helle. Den er modtaget med meget stor glæde og vil få et langt liv herhjemme.

English recap: This fantastic vase I received as a surprise from HELLE-GREJ WHO sponsored a give away last month. I absolutely love the vase and the flowers as well. If you´re interested in the vase as well, please take a look at the artdistrict shop.

4 tanker om “No. 0588 – Ærteblomster og lækker vase

  1. Mums den er fin !

  2. Næ hvor er den da fin! 🙂
    //http://whitehome-living.blogspot.com

  3. […] Ærteblomsterne her drømmer jeg stadig om. Der var bare noget helt perfekt over de smukke vilde blomster i yndlingsvasen fra Helle-grej. Se dem her. […]

  4. […] 2. Helle-Grej. Jeg har før skrevet om Helles fine porcelæn med humor og jeg er ikke blevet mindre begejstret i mellemtiden. Jeg har en vase fra Helle, drømmer om en skål og så er jeg vild med hendes fine påskeæg, som kommer i to størrelser. Helle kan kontaktes her og du kan se min vase med strandblomster her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.