Udgivet i 3 kommentarer

No. 0593 – B/W Thursday

Det er torsdag og jeg har ikke en hel masse planlagt til jer, fordi jeg har skingrende travlt bag skærmen. Meget oplagt er det derfor at vise jer det nyeste i vores entre og det falder jo samtidig fint i tråd med sort/hvid temaet for denne torsdag. To do… Hvad står den på hos jer andre? Her er det bryllupsinvitationer, brudekjoler, tryk og så skal jeg sammen med Camilla Maria se på et værksted på lørdag. Ikke en dårlig to do-liste, holder bare tungen helt lige i munden.

Den lækre To do-tavle er fra Ferm Living og kan bl.a. erhverves med meget få klik hos Lime din Bolig.
 
English recap: I am so so busy at the moment, planning the wedding and thrying to keep up with the orders and new products that I´m working on. 

3 tanker om “No. 0593 – B/W Thursday

  1. Vi er også i gang med at planlægge bryllup, og har lige sendt invitationerne ud i sidste uge…de kommer snart på min blog, hvis du vil se noget (til inspiration?).

    Hilsen
    Rikke

  2. Jeg elsker KLAMs smukke Københavnerkort.Og også en virkelig fin tavle du har ved siden af. KLAM holder forresten reception næste lørdag for sin nye kollektion. Du kan se mere på facebook, hvis du er interesseret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.