0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

No. 0597 – D.I.Y. neonsokker

I julegave fik jeg en drejestol af min søde kæreste. Jeg havde ønsket mig den, da jeg døjer med fastlåste skuldre, når jeg indtager pladsen ved symaskinen. Med stolen kan jeg justere siddehøjden efter “dagsformen” og stolen er ganske enkelt et hit. Den har fået neonfarvede sokker på. Farven har jeg blandet mig frem til med neonorange og støvet rosa og jeg har meget lemfældigt malet fødderne for at opnå de rå kanter.

Drejestol fra Trævarefabrikkernes udsalg / Maling er en hjemmeblanding

 

Jeg overvejer nu at give pigernes taburetter fra Ikea samme tur og en lak. Det ville da være ret fint, ikke?

English recap: This is very easy to do yourself. Just mix up som paint and brush it randomly on the feet of a stool or other. I love the result and now I´m concidering to give the same treatment to the kids chairs in the kitchen.

Du kunne også være interesseret i

7 Kommentarer

 • Reply
  Anonymous
  26. juni 2013 kl 9:18

  Det er så fint. Jeg har selv et par gamle Ikea spisestuestole, der har fået mintfarvede sokker 🙂 Det giver lidt liv. Jeg havde malertape om, og dyppede, så kanterne blev helt lige, men det der var også ret fint, og nemmere!
  Måske har du svaret på dette før (er lidt ny herinde), men hvor køber du neon-maling?
  /Charlotte

 • Reply
  Simone
  26. juni 2013 kl 10:23

  Det ser rigtig godt ud 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  26. juni 2013 kl 12:38

  Wauw det ser fint ud 🙂 selv sidder jeg på en af de store fitness bolde når jeg syer både for skuldre og lænds skyld, jeg bliver helt låst hvis jeg sidder på en alm stol for længe (og tiden render jo når man først har sat sig ved maskinen :)))

  Smil

 • Reply
  Trine/Stjernepels
  26. juni 2013 kl 13:53

  Årh, det er SÅ fint, og jeg mangler faktisk også en ordentlig stol til kreaarbejdspladsen – tror jeg bliver nødt til at kopiere denne 😉

 • Reply
  Frk. Hansen
  26. juni 2013 kl 16:13

  Det er så fint! Jeg går stadig og overvejer om vores FDB stole i grå skal have hvide sokker på? Måske det bliver mærkeligt…Hmm! Nå men du nævner lak til pigernes stole.. Er der lak på drejestolen også?
  Hav en skøn dag!

 • Reply
  anlomar
  29. juni 2013 kl 18:49

  Wonderful!!!

 • Reply
  No. 0862 – Inspiration til boligen / Dip dye | by.bak interior & lifestyle
  17. marts 2014 kl 7:00

  […] har jeg skrevet om her, kurven med hvid bund har jeg skrevet om her og resten af billederne har jeg pinnet på […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.