No. 0598 – Himlen ligger på Strøget

Jeg og mit kamera har været på besøg i designstuen Sisterbrandt på Strøget og sikke et himmerige for kreative sjæle. Inspirationen vælder ind over dig, når du træder ind under spærrene og selvom her er fyldt op med ting, dimser og farver, så er her ro og uforstyrrende.

Du kender godt Sisterbrandt – det kan være, du ikke ved, at du kender det, men det gør du. Bl.a. for disse skønne go-cards. Men er du til livsstilsbøger, madbøger osv. så har du stensikkert også haft bøger i hånden (eller hjemme på hylden), som Sisterbrandt har lavet covers til. Selv elsker jeg det visuelle i bogen “Rollinger og Roulader”.

 

 

 

 

 

 

Lyset vælter ind i den charmerende lofts-designstue og her er en helt unik og sommerlig stemning. Nu kan det jo hænge sammen med, at jeg var her en drøn varm sommerdag… men jeg bliver lykkeligt i troen.

I designstuens køkken har Sabine sørget for smukke glas og tallerkner og i det åbne vindue fangede linsen et smukt viskestykke i skønne farver. På væggen hænger en collage af spejle, der giver liv til rummet.

 

Jeg er typen, der elsker detaljerne og gerne vil suge det hele til mig. Jeg bliver top inspireret af strukturer, farvesammensætninger eller overraskende materialevalg. Detaljer og finurligheder er der masser af i designstuen og her er nogle af mine yndlings closeups.

 

 

 

 

 

 

 

Skøn Bjørn Wiinblad-samling i øvrigt. Det virker næsten som om, her er tænkt over hver en detalje. I virkeligheden tror jeg ikke det er tilfældet, men mere handler om en personlig stil og en måde at gøre tingene på. Sabine Brandt, der ejer og driver Sisterbrandt, siger selv, at hun er en samler og det vidner stedet bestemt også om. Men her er varmt, personligt, lyst og ordentligt og jeg besøger med glæde designstuen igen en anden gang.

Jeg er utrolig beæret over, at jeg har fået lov at vise jer de skønne billeder her og håber, at også I er blevet inspireret af stedet?

English recap: This is the lovely place of Sabine Brandt, owner of the creative business and designstudio Sisterbrandt. Every detail in this place is perfect and full of life and its almost like creative heaven. I went for a visit and shot some good frames to show you all. Love it!

madplan

Follow:
Share:

14 Comments

 1. 27. juni 2013 / 6:39

  Det er sådan et lækkert sted, det må være noget nær verdens bedste arbejdsplads – søde rare mennesker 🙂 Smukke billeder du har fået taget 🙂

 2. 27. juni 2013 / 7:13

  Ja puha, hvor er dog skønt. Kan godt forstå, at du bliver inspireret. Har det helt på samme måde. Dog kunne jeg nok selv ikke arbejde omgivet af så mange ting og farver. Men hold nu op, hvor er det fint alligevel.

 3. 27. juni 2013 / 8:56

  Åh. Det kilder helt i min mave når jeg kigger på billederne derfra.
  Hvilket kreativt mekka! Holder de åbent hus 😉

  Jeg er personligt også helt fjollet med Sisterbrandt og deres værker hænger også på mine vægge, og jeg har en hel samling af deres go-cards. Dem samler jeg på 🙂

  Kh

 4. 27. juni 2013 / 9:08

  Det er godt nok et fint sted:-) Kan godt forstå, at du bliver top inspireret – det gør jeg også!

 5. 27. juni 2013 / 9:51

  Tak for smukke ord og billeder Dorte! Sommersol til dig!

 6. 27. juni 2013 / 10:31

  Dejligt blogindlæg!! Skønt sted 🙂

 7. 27. juni 2013 / 16:45

  For et inspirerende sted, og hærlige bilder 🙂

 8. 27. juni 2013 / 17:16

  Jeg elsker også Sisterbrand Dorte, de fandt på det bedste navn til dem selv:)
  Fine billeder søde, hyg dig,
  Axx

 9. 27. juni 2013 / 19:32

  *DRØMME-krea-hule*! Wow! Kan kigge længe på de billeder – tænk sig, at ha’ det sted som arbejdsplads, suk.

 10. 27. juni 2013 / 20:10

  Inspirerende sted, ser det ud til. Skønne farver og fed indretning! Og du har fået det SÅ fint med i dine billeder… 🙂
  /tina

 11. 27. juni 2013 / 20:35

  Hvem der havde sådan en arbejdsplads ;O)

  Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.