0
Dame-halløj

No. 0601 – New In // Om udsalgs “ups´ere”

Når man kommer til at shoppe impulsivt, må man jo finde et godt argument … eller bare sige “sådan!”. I skal se mine nye erhvervelser fra udsalget og det er med skønne farver og lidt bling.

Første “ups” fandt sted i går eftermiddags, da jeg kom til at købe et par bluser og en halskæde i Vero Moda. Næste “ups” skete i COS, hvor jeg sneg en neonfarvet skønhed over kassen og lige ned i posen. Det er vel udslag, ikke?!

Sidste “ups” fandt sted i Ny Østergades Summerbird, hvor jeg kom til at købe to fredags-flødeboller med hjem til den nette sum á 65,- kr.

Bluse fra COS, neon koralfarvet / Dipdied bluse og batikfarvet bluse samt halskæde fra Vero Moda
Flødebollerne, som er kæmpe store, laves kun om fredagen og kun i Ny Østergade. Der gemmer sig en lille “überraschung” inden i og bunden er tyk kransekage. Det kan være det lyder overvældende og det kan jeg bekræfte, at det er. Overvældende og godt!

Anja var så sød at gøre mig opmærksom på (på Instagram) at “sådan” er ved at erstatte “ups”, så jeg sagde SÅDAN og lagde mig fladt og meget meget stille. Mmmmmmm.

English recap: I fell into a trap… the sale! And afterwards I fell into another one… Summerbird. As a result I had to lie very still and very flat, but it was worth it 🙂

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  taburetten
  29. juni 2013 kl 6:40

  Sikke da nogle skønne ups’ere! Lucky you 🙂 /Maria

 • Reply
  mettesmaleri
  29. juni 2013 kl 14:55

  Af ovenstående er jeg KLART med vild med flødebolle-UPS’erne 🙂

 • Reply
  Maiken
  1. juli 2013 kl 7:16

  SÅDAN nogle UPS trænger jeg også snart til at lave. ;-D

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.