No. 0601 – New In // Om udsalgs “ups´ere”

Når man kommer til at shoppe impulsivt, må man jo finde et godt argument … eller bare sige “sådan!”. I skal se mine nye erhvervelser fra udsalget og det er med skønne farver og lidt bling.

Første “ups” fandt sted i går eftermiddags, da jeg kom til at købe et par bluser og en halskæde i Vero Moda. Næste “ups” skete i COS, hvor jeg sneg en neonfarvet skønhed over kassen og lige ned i posen. Det er vel udslag, ikke?!

Sidste “ups” fandt sted i Ny Østergades Summerbird, hvor jeg kom til at købe to fredags-flødeboller med hjem til den nette sum á 65,- kr.

Bluse fra COS, neon koralfarvet / Dipdied bluse og batikfarvet bluse samt halskæde fra Vero Moda
Flødebollerne, som er kæmpe store, laves kun om fredagen og kun i Ny Østergade. Der gemmer sig en lille “überraschung” inden i og bunden er tyk kransekage. Det kan være det lyder overvældende og det kan jeg bekræfte, at det er. Overvældende og godt!

Anja var så sød at gøre mig opmærksom på (på Instagram) at “sådan” er ved at erstatte “ups”, så jeg sagde SÅDAN og lagde mig fladt og meget meget stille. Mmmmmmm.

English recap: I fell into a trap… the sale! And afterwards I fell into another one… Summerbird. As a result I had to lie very still and very flat, but it was worth it 🙂

Follow:
Share:

3 Comments

  1. 29. juni 2013 / 6:40

    Sikke da nogle skønne ups’ere! Lucky you 🙂 /Maria

  2. 29. juni 2013 / 14:55

    Af ovenstående er jeg KLART med vild med flødebolle-UPS’erne 🙂

  3. 1. juli 2013 / 7:16

    SÅDAN nogle UPS trænger jeg også snart til at lave. ;-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.