Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0602 – Kunsttryk endelig klar

Jeg har i et stykke tid leget med at trykke Triangles over på papir, så det kan blive til unikke indramninger. Efter nogle forsøg, hvor jeg lige skulle lære papiret at kende, er jeg blevet godt tilfreds med nogle eksemplarer og synes det er ganske sjovt at have med at gøre. Ikke mindst synes jeg faktisk at motivet fungerer godt på væggen også. hvad synes I mon – er det noget, jeg skal arbejde videre i?

Det indrammede eksemplar, jeg viser ovenfor er et af mine prøvetryk, som jeg har taget til mig, hvor imod den jeg pt har til salg i shoppen er denne.

Jeg har lagt de første 7 stk. på shoppen til de af jer, som skulle være interesserede i jeres egen. Jeg laver pt. 6-7 stk. ad gangen med samme opbygning, men selvom jeg bygger dem ens op kan de sagtens udtrykke sig forskelligt fra print til print.
 
 
English recap: Presenting my Triangles on paper, ready to be framed. Go to the shop right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.