Udgivet i 9 kommentarer

No. 0605 – Soveværelsets indretningsdetaljer

Egentlig skulle jeg bare lige lægge rent sengetøj på, men så var der en stol, som irriterede mig og et billede, som jeg trængte til at se fra en ny vinkel og en blomst, som flyttede ind… intet skal være så simpelt som blot at skifte sengetøj, vel?

Et af mine ups´er hænger klar på krogen. Mon ikke jeg hopper i den en af dagene snart?

I får lige et par tidligere glimt fra soveværelset med, nu vi er her.

Tapetvæggen holder stadig – tror dog at spejlet får en ny farve inden længe. Enten sort eller hvidt… nok sort 🙂

English recap: Iwas actually just going to change the bed linens, but then a picture changed place, and a chair was bothering me and before you know of it the room had changed a bit. This is our bedroom as it looks at the moment.

9 tanker om “No. 0605 – Soveværelsets indretningsdetaljer

  1. Sikke skønne farver! Ser bare så godt ud. 😎

  2. Ser skønt ud! Rigtig lækker farvekombination, lyst og lækkert. Er det en hjemmebygget seng?

  3. Ser rigtig lækkert og lyst ud :o)

  4. Super fint, og dejlige lyse farver – som alt andet i dit skønne hjem.

  5. […] Jeg synes i grunden, at mit eget soveværelse gør det meget godt også, men inspiration og nye ideer trænger sig hele tiden på – sådan er der bare inde i mit hovede. Du kan se mit soveværelse her. […]

  6. […] andre dyre og ellers lækre mærker, som HAY, som er flyttet ind, så har Magasins linned (se det her)altså vundet hver […]

  7. […] den store tur lige her Hvis du ikke kan få nok af soveværelser, så kan du også se mit (Dorte) her Share […]

  8. […] See more from our bedroom (one year ago) here See the skirt in action in this […]

  9. […] er heldig at have sådan et soveværelse (se det her), men jeg søger altid ny inspiration og i dag er jeg faldet over dette skønne […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.