fbpx

No. 0606 – Lækre opskrifter, lækker æstetik

Normann Copenhagen lancerer en appetitvækkende opskriftsamling, hvor de præsenterer nogle danske klassikere på en ny og indbydende måde. Jeg er begejstret!

Der er opskriftskort til samlingen og fra d. 4. juli og resten af måneden kan man i korridoren i deres flagship store på Østerbro opleve en “pop-up”kogebog af en udstilling med masser af farver og lækre indtryk.

Ser disse eksempler måske ikke alt for lækre ud?

Gammeldaws Æblekage

Svensk pølseret

Müsli

Smørbirkes

Smoothie

Cookies

Tapenade

Normann Copenhagen har ønsket at vise deres køkkenkollektion frem på en anden måde, hvor tingene er i brug, og med det i tankerne er ønsket om en opskriftssamling opstået. Det er vi da glade for, tak Normann C 🙂

Opskrifterne kan du hente i butikken fra torsdag d. 4. juli og måneden ud, men for de af jer, der ikke har mulighed for at komme i butikken, så vil de også løbende blive lagt ud på Normanns blog og kunne hentes på deres hjemmeside.

English Recap: These are some very deliscious Danish classics shown in a new delicate “Normann Copenhagen style”. From 4th of july and the rest of the month you can visit the flagship store in Østerbro and get the recipes which will also be shared on the Normann-blog

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 3. juli 2013 / 8:24

    Faktisk rigtig fint hvordan ingredienserne er lagt op, det smiler til min æstetiske sans som sidder i maven på mig 🙂

  2. 3. juli 2013 / 12:28

    Det er smukke billeder. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.