Udgivet i 1 kommentar

No. 0607 – Jeg forærer mine produkter væk

Hvis du denne sommer skal have besøg af boligstylist og fotograf med henblik på at få din reportage i et af de danske magasiner, så er der en chance for, at jeg gerne vil sponsere dig et af mine grafiske produkter. Det kan være puder eller kunsttryk i stil med disse:

 

Hvis du vil høre mere om muligheden for at få et produkt sponseret, så send mig en mail på by.bak@hotmail.com.

English recap: If you are planning to have your home exposed in a danish magasin there´s a chance, that I would sponsor one of my products to you. Please mail me if it´s in your interest and I will let you know a little bit more of my thoughts.

1 tanke om “No. 0607 – Jeg forærer mine produkter væk

  1. Fine inspirations billeder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.