Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0609 – Grafiske tørklæder

Jeg har endelig fået taget nogle lidt bedre billeder af tørklæderne, så man meget bedre kan fornemme stofligheden, strukturer og farver. Det er ret svært at få lys og skarphed nok til at fange tørklædet helt rigtigt, men det er faktisk lykke ganske ok.

Jeg har opdateret billederne på shoppen og der er igen mulighed for at købe tørklæder. Jeg sender en portion til Norge en af dagene, da de skal forhandles i en fin webshop. Jeg afslører ikke helt endnu, hvor 🙂

English recap: At last I hvae had the oppotunity to shoot some better pictures of the graphic scarfs. The shop has been updated as well and the scarfs are again ready to be shipped out to new owners. Pay the shop a visit right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.