Udgivet i 5 kommentarer

No. 0610 – Om et legehus

Vi har siden pigernes fødselsdag arbejdet på et lille hus i havens hjørne. Det tager lidt tid at nå i mål, når man samtidig skal være familie og passe job og andre igangværende projekter. Dertil kommer jo vejret, som også må arte sig.

Huset er færdigt og allerede taget i brug. Det er et saml-selv-hus fra Silvan og vi har givet det tagpap og maling. Døren har fået en “hidsig” mintgrøn farve – det er Dyrups “Sommer”.

Jeg skal nok få taget nogle mere stemningsfulde billeder af hjørnet og legehuset, men jeg syntes, I skulle se processen først.

English recap: We´ve build a playhouse for the girls and painted it. The girls already love playing in it exept for the times when spiders and other creeps surprise them. I wil make sure to shoot some nicer pictures from the house and the garden.

5 tanker om “No. 0610 – Om et legehus

 1. Det er flot. Har i sat huset på noget, eller står det på jorden? Vi overvejer også et legehus herhjemme.

 2. Hvor ser det dejligt ud ! Glæder mig til at se mere, og så minder det mig om at jeg slet ikke har fået vist vores nyligt hjemflyttede legehus frem på bloggen . det må jeg snart få gjort, det skal bare friskes op i malingen først – rigtig god idémed døren i en anden farve !

  Ha en dejlig lørdag
  kram Maria.

 3. Jeg vil glæde mig til at se mere – et legehus er sådan en skøn ting 🙂

  Kh. Mirjam

 4. Det pynter helt klart i hjørnet! Jeg vil også gerne have et legehus til pigerne, men Karsten har desværre nedlagt veto.

  Mon ikke det er pyntet fint indvendigt. Jeg vil glæde mig til at se det.

 5. Det ser bare fint ud. Vi har et “lige” bygget et lignende legehus. Processen med at bygge, male osv. tog lidt over 2 mdr. på grund af de samme ting som du skriver ovenover (vejret, familie, travlhed generelt). Nu mangler vi kun det sjove – indretningen. Glæder mig til at se hvordan jeres bliver indrettet. Jeg påtænker at skrive et indlæg på min blog når vores legehus er helt færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.