0
Børn Haveliv

No. 0610 – Om et legehus

Vi har siden pigernes fødselsdag arbejdet på et lille hus i havens hjørne. Det tager lidt tid at nå i mål, når man samtidig skal være familie og passe job og andre igangværende projekter. Dertil kommer jo vejret, som også må arte sig.

Huset er færdigt og allerede taget i brug. Det er et saml-selv-hus fra Silvan og vi har givet det tagpap og maling. Døren har fået en “hidsig” mintgrøn farve – det er Dyrups “Sommer”.

Jeg skal nok få taget nogle mere stemningsfulde billeder af hjørnet og legehuset, men jeg syntes, I skulle se processen først.

English recap: We´ve build a playhouse for the girls and painted it. The girls already love playing in it exept for the times when spiders and other creeps surprise them. I wil make sure to shoot some nicer pictures from the house and the garden.

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  Ditte Buus
  6. juli 2013 kl 5:45

  Det er flot. Har i sat huset på noget, eller står det på jorden? Vi overvejer også et legehus herhjemme.

 • Reply
  Maria
  6. juli 2013 kl 8:04

  Hvor ser det dejligt ud ! Glæder mig til at se mere, og så minder det mig om at jeg slet ikke har fået vist vores nyligt hjemflyttede legehus frem på bloggen . det må jeg snart få gjort, det skal bare friskes op i malingen først – rigtig god idémed døren i en anden farve !

  Ha en dejlig lørdag
  kram Maria.

 • Reply
  Mirjam Theresa
  6. juli 2013 kl 8:26

  Jeg vil glæde mig til at se mere – et legehus er sådan en skøn ting 🙂

  Kh. Mirjam

 • Reply
  Maiken
  10. juli 2013 kl 7:46

  Det pynter helt klart i hjørnet! Jeg vil også gerne have et legehus til pigerne, men Karsten har desværre nedlagt veto.

  Mon ikke det er pyntet fint indvendigt. Jeg vil glæde mig til at se det.

 • Reply
  Frk. Schmetterling
  10. juli 2013 kl 8:43

  Det ser bare fint ud. Vi har et “lige” bygget et lignende legehus. Processen med at bygge, male osv. tog lidt over 2 mdr. på grund af de samme ting som du skriver ovenover (vejret, familie, travlhed generelt). Nu mangler vi kun det sjove – indretningen. Glæder mig til at se hvordan jeres bliver indrettet. Jeg påtænker at skrive et indlæg på min blog når vores legehus er helt færdigt.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.