0
Hverdag & opdragelse København

No. 0612 – Fynsk sommerlykke (billedspam)

Beklager, men her er dømt billedspam. Den fynske sommer er nu en gang noget af det smukkeste, jeg ved og derfor behøver jeg ikke begrænse mig i dette indlæg. Her er tale om en 24 timers feriefølelse og billeder siger vist mere end ord.

Billederne er fra Fyens Hoved Camping, hvor pigerne og jeg var taget på “pige-telttur”, mens far var på Roskilde. Min smukke og dejlige kusine og hendes mand var i Danmark og da de bor i Tyskland er det alt for sjældent, at vi ses. Det har været en ekstraordinært dejlig weekend i deres selskab og pigerne har nydt turen fra start til slut.

Vi sluttede af i Kerteminde, hvor vi gik en tur, spiste is og slog os ned på stranden med fiskefrikadeller og jordbær… altså ikke samtidig 🙂

English recap: A pefect 24 hours holiday on lovely Funen, my homeland. Nothing beats the Danish summer. Take it in and enjoy.

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.