0
Bryllupstips & -forberedelser

No. 0614 – Bryllup status quo

Vi er i fuld gang med bryllupsplanerne og det er bare så hyggeligt. Vi glæder os SÅ meget til vores bryllupsdag og til at være sammen med venner og familie.

Det med at finde en brudekjole, det er ret svært, synes jeg. Det er jo ikke fordi jeg ikke er kræsen og jeg ved bestemt godt, hvad jeg ikke vil have. Jeg har prøvet lidt forskelligt og det ser ud til at ende med en skrædder. Men kan hun levere varen, så bliver det intet mindre end magisk.

Festen holdes i meget rustikke og charmerende rammer. Et nedlagt garrageanlæg danner rammen om skønne Il Buco, hvor vi har spist og hygget og her glæder vi os til at tage imod vores gæster til en bryllupsfest med varme og knap så mange traditioner. Billederne har jeg lånt fra Il Bucos facebookside.

Den bryllupsfest her bliver lige som vi ønsker den. Fuld af varme og skævhed, en bryllupsfest for bymennesker og byelskere, hvor meget af det bryllupstraditionelle er blevet sorteret fra. Vi glæder os!

Hvad står så på to do-listen lige? Det gør vieslesringe, playliste, et par personlige hemmeligheder og noget om bordplaner. Jeg synes egentlig, vi er meget godt med, men det kan jo være, jeg bliver overrasket lige pludselig 🙂

Her er lidt pins, som inspirerer mig i disse dage. Naturligvis fundet på Pinterest.

Slør… skal / skal ikke?
Det er lige min stil, vild markbuket
Men denne her er også smuk og passer super til kjolen, jeg nok ender med

Helgarderet til nattens mange danse, så skal man vel kunne hoppe i et par flade behagelige?

 

Skal det være blomsterkrans og ikke slør?
Sød ide, må lige overveje den

English recap: Our weddingplans are coming along well and the rustic Il Buco on Islands Brygge in Copenhagen is going to be our perfect host. It´s quite a challenge to find the right dress though and I have contacted a tailor now… I believe she will make me the perfect dress! And then some inspo-pics found on Pinterest

Du kunne også være interesseret i

10 Kommentarer

 • Reply
  Frk. Schmetterling
  11. juli 2013 kl 12:02

  Helt klart slør. Hvornår får du ellers lov til at bære slør??? Dejlige billeder, glæder mig til at se billeder fra jeres bryllup.

 • Reply
  Ditte Buus
  11. juli 2013 kl 12:45

  Det er altid svært at finde den rigtig kjole. Hvad med vintage fund ligesom itsfashionbaby.dk

  Mht blomsterkrans så kan de faktisk godt være tunge at børe en hel dag.

  Vi har været til et bryllup, hvor vi sendte lyslanterner til himmels efter midnat. Det var rigtig smukt..

  • Reply
   by.bak - interior & lifestyle blog
   16. juli 2013 kl 18:59

   Kjolen bilder jeg mig selv ind, at jeg ikke længere skal lede efter, da jeg har gang i en skrædder. DEt er alle de andre beslutninger, der nu tynger 🙂

   Lys lanterner lyder helt magisk

 • Reply
  Karen Elisabeth
  11. juli 2013 kl 12:57

  Jeg havde blomsterkrans i stedet for slør – Og det er en beslutning jeg stadig er rigtig tilfreds med…
  Det var ikke noget der var så brugt dengang for 6 år siden – Jeg kan se det vinder mere frem nu…

 • Reply
  Anne
  17. juli 2013 kl 14:43

  Haha, ja det er jo også snart Dorte!! Ihh så spændende.
  Hos os er der mange løse ender endnu, blandt andet også kjolen. Skal selv til skrædder og hehe hvor kunne det være morsomt hvis vi havde fundet den samme 😉

  Glæder mig til at se mere, det lyder som om I søger noget af det samme som os!!

  Kram

 • Reply
  Anita
  31. juli 2013 kl 11:26

  Ihh hvor lyder det spændende Dorte, glæder mig meget til at se glimt fra den store fest – og ikke mindst af kjolen. Det lyder meget som om vi har samme stil hvad angår både den og fest, så hvis kærestenmanden min kommer på andre tanker, ved jeg godt hvor ejg skal søge inspiration 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   1. august 2013 kl 20:56

   Det var sødt sagt. Vi tager det meget casual, men holder selvfølgelig den grundlæggende traditionsramme. Jeg er glad for du kan bruge det 🙂

 • Reply
  No. 0658 - Sjove ideer til bryllupsfesten
  16. august 2013 kl 7:00

  […] ikke gået ned af en sti med tema og mange detaljer. Når det så er sagt, så har vi valgt en meget rustik ramme for festen og dermed åbner der sig jo nogle muligheder for at tilføre nogle skæve eller hyggelige elementer, […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.