Udgivet i 1 kommentar

No. 0615 – Travlt med livet

Tiden står bestemt ikke stille herhjemme. Jeg har travlt med alt muligt godt. Huset ligner ikke en drøm, men det gør heller ikke noget, fordi til gengæld flyder vi bare ind og ud til og fra haven, stranden, byen, jobbet og meget andet. Jeg ELSKER sommer – det er som om, jeg husker at leve hvert eneste sekund, ikke som om vinteren, hvor man spilder en masse tid på bare at tage sig sammen.

I eftermiddag og aften tager vi alle fire på stranden med picnickurv, så heller ikke her, bliver der gjort en hel masse ved huset.

Jeg har i øvrigt sat udvalgte produkter ned med 20% i shoppen. Det er alle nogle, der udgår, så kig forbi og se, om der er noget for dig. Gå til shoppen her.

English recap: My little family and I are busy having a life. The house is some what of a mess, and today will not be the day when it will be better, since we are all going to the beach after work to eat and play. Theres a summersale in the shop, so stop by and have a look. Go to the shop.

1 tanke om “No. 0615 – Travlt med livet

  1. Utrolig lækker og lys gang :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.