Udgivet i 5 kommentarer

No. 0618 – Berlingske Boligen, nu som lækker app

Jeg har lige opdaget en super lækker ting, nemlig den nye app fra Berlingske som har gjort Boligen til et online magasin. Selv har jeg aldrig været avis-typen. Jeg hader de sværtede fingre og udtrykket på avispapiret taler bare ikke til min æstetik. Dog har jeg en kæreste, der sværger til avisen og derfor har jeg ofte læst Boligen alligevel og til min irritation fundet sektionen ganske god og inspirerende. Ret irriterende, når man nu ikke kan lide at røre avisen, ikke?!

Jeg har skimmet, nærlæst og studeret billeder fra magasinet og dommen fra min side er klar. Det her er lækkert og jeg skal helt sikkert fortsætte som læser. Det bedste til min smag var artiklen med Herman (elsker sgu den mand!), historien om den genopstandne designvirksomhed Sibast Furniture og reportagen fra Christianshavnerlejligheden, hvor designer Nina Bruun bor. Jeg følger Nina Bruun på Instagram og har længe beundret hendes enkle og raffinerede design.

Det er gratis at hente app´en (det ved jeg ikke om det bliver ved med at være, men dette første er i hvert fald), og det er lækkert og nemt at bladre i og med korte reportager, der formår at inspirere. Så vidt jeg har forstået, kan den kun hentes til iPad og ikke til iPhone.

English recap: I just discovered this brand new app from a danish new paper with a home section. I love it.

5 tanker om “No. 0618 – Berlingske Boligen, nu som lækker app

  1. Tak for tippet 🙂 Den vil jeg straks kigge på.

  2. Jeg kan ikke finde en app, der hedder Berlingske boligen. Ligger den inde i den alm. Berlingske app?

    1. Den hedder Berlingske Boligen…

    2. Men du kan kun finde den fra iPad og ikke fra iPhone desværre 🙁

    3. Så er det derfor. Jeg har søgt fra iPhonen. Jeg må spørge en af børnene om jeg må installere på deres iPad haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.